Kuba Trendy 50 cc motorum çoğu paraçası değişmesine rağmen çalışmıyor

Motosikleti
Kuba Trendy 50 cc
merhaba 3 gün önce kuba trendy 50 cc motorumu motorcuya verdim değisen parcalar silindir,piston,statör,buji,akü,arka debriyaj,beyin değişti motor 1 gece çalıştı motorcudan aldığımda karbüratörü dolu gibiydi motor tekliyordu gaz kesiyordu yaptirmak istemedim o gecenin sabahına motoru calistirmak istedigimde calismadi motora marş bastığımda egzoz patlatıyordu nadir sizce neden

Motosikleti
Triumph Trident 660
50 cc skuterlerda piyon dişlisi sorunu olabiliyor

Motosikleti
Ns200 15"
Sentesi kaçık olabilir.
Statörü takarken krank okuyucunun mesafesini ayarlamamış olabilir.
Supapları sıkı ayarlamış olabilir.

Egzozda patlama varsa sente kaçık , ateşleme avansı yanlış , buji veya kabloları problemli , özellikle emme subabı çok sıkı olabilir..
Tüm bunları düzenlesen başka bir yerinden sorun yaşarsın , Çin işi ucuz 50 likler başa bela , artık trafik sigortası mecburiyeti gelmiş zaten yavaş yavaş biterler , gidin ehliyet alın Sym Kymco gibi uygun yada bütçeyi denkleyip Honda , Yamaha 125 lik birşeyler alınız..

Ateşleme bobinini değiştir kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Egzoz patlama olayına tamiciler hemen subap diyor para koparmak için ama önce bobini kontrol ettir yüksek ihtimal sorun orda

Motosikleti
Kuba Trendy 50 cc
Ateşleme bobinini değiştir kanka

Egzoz patlama olayına tamiciler hemen subap diyor para koparmak için ama önce bobini kontrol ettir yüksek ihtimal sorun orda

Buji Kafasından kıvılcım geliyor ona rağmen sorunlu olabilir mi

Sentesi kaçık olabilir.
Statörü takarken krank okuyucunun mesafesini ayarlamamış olabilir.
Supapları sıkı ayarlamış olabilir.
motor 1 gün çalıştı ama

Motosikleti
Kuba Trendy 50 cc
Buji degil bobinden bahsediyorum
Motoru Az önce internetten izleyerek sibop ayarı yapmayı denedim 1 sefer çalıştı ama ayarı bozdu galiba kilbürütör kapağı açıktı o sıra ondan sonra çalışmadı ama sorun siboplardanmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar