Küba TK 03 80 hız sorunu

Merhaba Arkadaşlar benim sorunum biraz uzun şimdi benim motorum Kuba Tk 03 önceden 125 CC 80 Hızı Geçmiyordu Sonra Kalktım Bunu 150 CC Yaptım deneme yaptım aynı yine 80 geçmiyor karbüratör değiştir dediler onuda yaptım aynı 26 27 taktım bana dediler egzoz tıkalı katalizör iptal et onuda yaptım sonra bu motorlarda limitör var onuda iptal ettim ne yaptıysam bu motor 80 geçmiyor bide 5 vitese atınca yavaşlıyor sanki çözemedim sorunu bilen yardımcı olur mu lütfen bilgisi olmayan yazmasın rica ediyorum

ymg

Giriş seviyesi bir altyapıya sahip donanımla 80-90 km lerin üzerine çıkmak ne kadar sağlıklı olur emin değilim ama, performans odaklı bir sibop ayarı ve bunu destekleyen bir karbüratör hava ayarı ile birlikte ön dişliyi büyüten ve/veya arka dişliyi küçülten bir kombinasyon işe yarayabilir. Kazasız sorunsuz keyifli sürüşler.

Merhaba Arkadaşlar benim sorunum biraz uzun şimdi benim motorum Kuba Tk 03 önceden 125 CC 80 Hızı Geçmiyordu Sonra Kalktım Bunu 150 CC Yaptım deneme yaptım aynı yine 80 geçmiyor karbüratör değiştir dediler onuda yaptım aynı 26 27 taktım bana dediler egzoz tıkalı katalizör iptal et onuda yaptım sonra bu motorlarda limitör var onuda iptal ettim ne yaptıysam bu motor 80 geçmiyor bide 5 vitese atınca yavaşlıyor sanki çözemedim sorunu bilen yardımcı olur mu lütfen bilgisi olmayan yazmasın rica ediyorum
Ustalar sana yok karbüratör yok şöyle yok boyle der zaten o motorun orijinal hali zaten 90 100 gidiyor diye biliyorum. Debriyaj balatası , yağ , zincir , dişli vs. kontrol ettir hepsini bunlar da büyük etken.

motorun hızlanması için deviri ve/veya dişli oranlarını artırman lazım. hacim yükselterek tork artırırsın; fakat devir ya da dişli oranı değiştirmeden son hız artmaz. daha atik olur; ama gene aynı son hızda kalır.

5. viteste yavaşlıyorsa dişliler yanlıştır, ön arka dişli kaç tespit edin, ona göre değişimi yaparsınız. Genelde ön dişli ucuz olur çok büyük takılmışsa küçülterek bakarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar