Arkadaşlar tekrar merhaba;
Uzun bir aradan sonra (Yaklaşık 14000 km kadar) tekrar buradayız. Öncelikli olarak genel ifadeyle sorulan sorulara naçizane kullanıcı yanıtları verecek olursak;
1. Siyah İnci' miz ÇİNLİ! değil. Macar patenti altında honda motor bloğuna sahip ve gayet sağlam bir şaseye sahip cruiser. Dolayısıyla zaten çinli, çok kötü tuu kalıbına v.s. sözlerini kabul etmiyoruz.

2. Çok üstünde durulan titreşim konusuna gelince bu çocuktaki balansör gerçekten işe yarıyor! Yani eğer redline' da 100 km de çooook uzun süre zorlamazsanız (unutmayalım 150 cc bir motordan bahsediyoruz.) titreşimin T sini hissetmiyorsunuz.
3. Konuya tekrar geldim ve yine önce benim açtığım konunun bir başkasına maledildiğini gördüm ve neden uzak kaldığımı da anladım. O yüzden çok sık takip etmek yanlısı değilim.
4. Artık benim siyah incim kendi yapımımız olan apehanger yapısında bir gidona sahip ve fotoğrafları da aşağıda. Beğenende olabilr beğenmeyen de ama enönemli not BEN ÇOK SEVDİM.
5. Tüm dünyada yalnızca modele ait klüpleri olan marka ve modeldir kendisi. (Örnek Portekiz sueperlight 150 kulübü)
6. Echtsasori (Yanlış yazdıysam kusura bakma Cüneyt abi) ustanın brat bike projesiyle de üzerinde çalışılmaya değer bir marka model olduğunu ispatlamış modeldir kendileri.
Bütün bunların ışığında almak isteyen düşünen yanından geçen beğenen tüm arkadaşlara söyleyeceğim naçizane tavsiye binin, test edin, (Korumalarınızı eksik etmeyin) ruhunuzu dinleyin ve yanıtına göre karar verin.
Kazasız, keyifli sürüşler.