Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaç kilometrede sübap ayarı yaptırdınız ve olması gereken sübap ayarları nedir ?

benimki 1500 km deyken kontrol edildi açıkcası olması gerekeni tam bilmiyorum zaten sadece kontrol ettirmek amacıyla yaptırmıştım ki herhangi bir sıkıntı yoktu herşey olması gerektiği gibiymiş. Kontrol ettirmiş oldum:)

bu makineler bir başka güzel yaa.. gezide çok güzel olmuş elinize sağlık, str 250 sınıfına göre gayet iyi makina bence :)bende niyetliyim bir tane yada yeni çıkartacakları bi model var belkide ona..

Beyler motorun arka frenlerı cok mu yetersız bana mı oyle gelıyor ya da benım arka fren merkezımde mı sorun var ?
arkaya sert bastıgımda arkanın kayması gerekırken benım motor sankı hafıf basıyor gıbı yavaslıyor..

Farklı bır markanın arka frenı komple monte edılebılır mı acaba ? bılgınız varmı arka fren bukadar onemlı ıken bukadar kotu olması benı sasırttı.. Motor 400 km de daha

Beyler motorun arka frenlerı cok mu yetersız bana mı oyle gelıyor ya da benım arka fren merkezımde mı sorun var ?
arkaya sert bastıgımda arkanın kayması gerekırken benım motor sankı hafıf basıyor gıbı yavaslıyor..

Farklı bır markanın arka frenı komple monte edılebılır mı acaba ? bılgınız varmı arka fren bukadar onemlı ıken bukadar kotu olması benı sasırttı.. Motor 400 km de daha

hidroliğini ve pedal ayarını kontrol et ilk önce.evet kronik bir fren problemi var ama henüz bende olmadı.sıfır aldım şuan 6000km de...

Bende haftasonu kendıme gıdon yukseltme yaptım hayet guzel oldu hem one arkaya ayarlanabılır hemde yukseltıcı seklınde..Normal pozısyonundan 6 cm daha yuksekte

Burdan ısteyen arkadaslar olursa toplu bır sekıdle yapabılırsem malıyetıde dusrebılırız

güzel olmus elinize saglık.

kullandıgınız malzeme nedir, birde ne kadara mal oldu ?

7000 serısı alumınyum kullandım. bıraz kalın 50mm kalınlıgında malzeme almam gerektı sadece malzeme gıderım var calıstıgım yerde bos bır anda hallettım.. Ustunede bı kumlama ıslem tamam. Yanı ben bedavaya hallettım elde kalan malzemelerden. :D Yanlz arka frenle ılgılı cok sıkıntım var Soyle utgun fıyatlı baska bır markanın fren merkezı yok mu buna uydursak

güzel olmuş aparat. tam olarak ne kadara mal oluyor öğrenmemiz mümkün mü acaba?

eger 5 6 tane yapılırsa tanesı 50 tl cıvarı bır paraya mal edebılırım.. cncde yapıyorum ben yaklasık olarak 2 saat surdu bır tanesı CNC saat uceretı 25 tl.. x2 : 50tl artı malzeme 60 70 gıbı malıyetı var..yaptırmaya kalkarsanız buyuk ıhtımal tasarımı makınalaması derken en az 100 tl cekerler.. ben kısı bası 50 tl den yapabılırım ama eger talep olursa

buda tasarım asamasından bır kare
http://prntscr.com/1uzt0f

Son düzenleme:
o tarz değilde bu model gibi üretim mümkün mü?

hem yükseltip hem ileri almak ??

hem bunun üretimi nispeten daha kolay olur kanatindeyim

aege.jpg

uvbt.jpg

Tabıkı mumkun benım urettıgımdede zaten ılerı alabılme yetenegı var ayarlanabılır bır sekılde.. ama bu daha basıt bır model.. Uretılmeyecek bir sey yok. Yakında elciklerimide kendım uretecegım ama o bıraz fantazı olacak :D malıyet cok daha yuksek oluyor onda

Bende haftasonu kendıme gıdon yukseltme yaptım hayet guzel oldu hem one arkaya ayarlanabılır hemde yukseltıcı seklınde..Normal pozısyonundan 6 cm daha yuksekte

[url]http://k1310.hizliresim.com/1g/3/t7d6c.jpg[/url]
[url]http://k1310.hizliresim.com/1g/3/t7d73.jpg[/url]

Burdan ısteyen arkadaslar olursa toplu bır sekıdle yapabılırsem malıyetıde dusrebılırız

eline sağlık hocam güzel olmuş,
bunun ham çizim dosyasını gönderebilirmisiniz acaba?

Tabıkı mumkun benım urettıgımdede zaten ılerı alabılme yetenegı var ayarlanabılır bır sekılde.. ama bu daha basıt bır model.. Uretılmeyecek bir sey yok. Yakında elciklerimide kendım uretecegım ama o bıraz fantazı olacak :D malıyet cok daha yuksek oluyor onda

senin model sanki gidona asırı yuk binince öne dogrukayma yapar hissi veriyor ama bilemiyorum.

hani street yada touring olsa motor sorun olmazda, arazide atlayısta yanlıs inişle ön tekere gidona asırı yuk biniyor.

yoksa eline saglık cok güzel olmus.

ön amortisörlerimin keçeleri patladı, uygun keçeleri nereden temin edebilirim? bir de uygun yağ kaç numara olur amortisörler için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar