Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim orjinal gidon jantlar ve amortisörlerle aynı renk altın sarısı olduğu için değiştirmek istemiyorum şimdilik
yarın bir tornacıya gidip konuşucam bakalım nasıl bir şey önerecek

orjınal piyasada olan ürün bu hem yükseltip hemde uzaklastırıyor, yada yakınlastırıyor, fakat bayagı pahalı motoplus da yaklasık 200 tl

77803ca18793734782d681c.jpg

4e4da87b637aac4be0de984.jpg

buda arkadasımın tornacıya yaptırdıgı aparat, motorunu satınca bana kaldı :queen: bende takarım yakında

dscf0876eg.jpg

fiyat konusundada tutturduguna yapılıyor, neredeyse bedavaya bir defalık arkadasıma yapmıs tanıdıgı yer

Motoru çalıştırdım sonunda :)

Normal şekilde bir kaç kere denedim çalışmadı. Bende karbüratörün altındaki tahliye vidasını açtım, biraz benzin akıttım. Sonra ikinci marşta çalıştı. Şu an 4000devri geçince stop ediyor. Buji ıslanmış olabilir diye düşünüyorum. Elimde anahtar olmadığından söküp bakamadım. Ama rölantide gaz vermezsem normal çalışıyor. Gaz verince boğulup stop ediyor.

Continental ContiEscape lastiklerin siparişlerini verdim bugün. Almanya'dan tedarik edileceğinden 20-25 günü bulacakmış gelmesi. O zamana kadar dişli lastiklerin tadını çıkartmak için bol bol araziye girerim artık :queen:

Continental ContiEscape lastiklerin siparişlerini verdim bugün. Almanya'dan tedarik edileceğinden 20-25 günü bulacakmış gelmesi. O zamana kadar dişli lastiklerin tadını çıkartmak için bol bol araziye girerim artık :queen:

ContiEscape'lerin tedarik süreci beklediğimizden uzun olacağından siparişi iptal ettik malesef. Sanırım Mitas E08'e yöneleceğim..

Sezgin bey arka dişliyi başka markanın bir modelinden mi uydurdunuz yoksa yaptırdınız mı? Bende 40T takmayı düşünüyorum arkaya.

hangi motora ait olduğunu bende bilmiyorum zannedersem cbf 150 nin olması gerek göbekleri ve saplamaları nerdeyse aynı

Sezgin bey arka dişliyi başka markanın bir modelinden mi uydurdunuz yoksa yaptırdınız mı? Bende 40T takmayı düşünüyorum arkaya.

orjınal dişlinizi söküp de giderseniz parcacıya kesin bulursunuz, ya birinde ya ötekinde kesin vardır. ama göbek boslugu ve vida yerlerinin tam uyması için orjınal dişli lazım, kıyaslayarak almanız acısından

buda arkadasımın tornacıya yaptırdıgı aparat, motorunu satınca bana kaldı :queen: bende takarım yakında

http://imageshack.us/a/img5/3127/dscf0876eg.jpg

fiyat konusundada tutturduguna yapılıyor, neredeyse bedavaya bir defalık arkadasıma yapmıs tanıdıgı yer

motoplus da ki gidon yükseltmeye 200 lira veremem bmw kullanmıyoruz di mi :mrgreen:

bu fotoda ki parça str 250 için mi yapılmış? öyleyse bende fotosunu çekip yaptırayım aynısından (gerçi bu 1-2 santim yükselticek gibi bana en az 4-5 santim lazım)

yani o kadar para verilmez , bunu biz max için yaptık, ama fikir vermesi acısından cıktısını alabilirsiniz, str de de kullanılabilir, sadece gidon montaj delikleri ve gidon capı farklı olabilir

orjınal dişlinizi söküp de giderseniz parcacıya kesin bulursunuz, ya birinde ya ötekinde kesin vardır. ama göbek boslugu ve vida yerlerinin tam uyması için orjınal dişli lazım, kıyaslayarak almanız acısından

Orijinal disliyi sokmem cok zor malsef. O yuzden tam uygun model ismi ariyorum :)

arkadaşlar camgözden ön arka dişli siparişi verdim özellikle ön kötü göründü bana ama emin olamadım fotolarını çektim sizce ne durumda dişliler değiştireyim mi?

önü değiştirmenin zamanı gelmiş, dişler bayagı incelmiş
ama arka daha idare eder bence

bence ön dişliden iki tane isteseydin, şimdilik sadece önü değişip bir dahakine tam set değişimide yapabilirsin senin arka dişli bir tane daha ön yer bence :) tabi uzun vadede satmayı düşünmüyorsan :)

Bence de ön dişliyi değiştireceksen 2 tane al. Zaten fiyatı 6 liraymış.
Bu arada sormak istediğim birşey var. Ben zinciri değiştirmek istiyorum. Şuan üstünde Cbf zinciri var. Daha sağlam ve uygun bir zincir tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar?

bana da öyle geldi ama değişmişken set değiştir deniyor hep. bende öyle yaparım
arkayı değiştirmene gerek yok bence, herhangibir bozulma gözükmüyor ama ön tarafın dişleri yamulmuş bile. yani zamanı gelmiş.

Bence de ön dişliyi değiştireceksen 2 tane al. Zaten fiyatı 6 liraymış.
Bu arada sormak istediğim birşey var. Ben zinciri değiştirmek istiyorum. Şuan üstünde Cbf zinciri var. Daha sağlam ve uygun bir zincir tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar?
Engin; Sgürdal'n kullandığı SFR markasını tavsiye ederim. ben KLR de de bu markayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım. KLRnin gücünü torkunu kaldırıyordu, STR'de 100bin götürür :)

Engin; Sgürdal'n kullandığı SFR markasını tavsiye ederim. ben KLR de de bu markayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım. KLRnin gücünü torkunu kaldırıyordu, STR'de 100bin götürür :)

Abi sizin kullandığınız zincirler O-ringli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar