Motorumu teslim aldım yaklaşık 30 km civarı yaptım otobanda. Rodaj ritüalini uyguluyorum. İzlenimlerimi sizinle paylaşıcam.
enduro cross cu olarak aramıza hosgeldiniz
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Motorumu teslim aldım yaklaşık 30 km civarı yaptım otobanda. Rodaj ritüalini uyguluyorum. İzlenimlerimi sizinle paylaşıcam.
benim orjinal gidon jantlar ve amortisörlerle aynı renk altın sarısı olduğu için değiştirmek istemiyorum şimdilik
yarın bir tornacıya gidip konuşucam bakalım nasıl bir şey önerecek
Continental ContiEscape lastiklerin siparişlerini verdim bugün. Almanya'dan tedarik edileceğinden 20-25 günü bulacakmış gelmesi. O zamana kadar dişli lastiklerin tadını çıkartmak için bol bol araziye girerim artık :queen:
Sezgin bey arka dişliyi başka markanın bir modelinden mi uydurdunuz yoksa yaptırdınız mı? Bende 40T takmayı düşünüyorum arkaya.
buda arkadasımın tornacıya yaptırdıgı aparat, motorunu satınca bana kaldı :queen: bende takarım yakında
http://imageshack.us/a/img5/3127/dscf0876eg.jpg
fiyat konusundada tutturduguna yapılıyor, neredeyse bedavaya bir defalık arkadasıma yapmıs tanıdıgı yer
orjınal dişlinizi söküp de giderseniz parcacıya kesin bulursunuz, ya birinde ya ötekinde kesin vardır. ama göbek boslugu ve vida yerlerinin tam uyması için orjınal dişli lazım, kıyaslayarak almanız acısından
önü değiştirmenin zamanı gelmiş, dişler bayagı incelmiş
ama arka daha idare eder bence
arkayı değiştirmene gerek yok bence, herhangibir bozulma gözükmüyor ama ön tarafın dişleri yamulmuş bile. yani zamanı gelmiş.bana da öyle geldi ama değişmişken set değiştir deniyor hep. bende öyle yaparım
Engin; Sgürdal'n kullandığı SFR markasını tavsiye ederim. ben KLR de de bu markayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım. KLRnin gücünü torkunu kaldırıyordu, STR'de 100bin götürürBence de ön dişliyi değiştireceksen 2 tane al. Zaten fiyatı 6 liraymış.
Bu arada sormak istediğim birşey var. Ben zinciri değiştirmek istiyorum. Şuan üstünde Cbf zinciri var. Daha sağlam ve uygun bir zincir tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar?
Engin; Sgürdal'n kullandığı SFR markasını tavsiye ederim. ben KLR de de bu markayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım. KLRnin gücünü torkunu kaldırıyordu, STR'de 100bin götürür![]()