birde bu str250 de de varmı bilmiyorum ama benim asyada akü olmasa dahi çalışıyordu meret ayak marşı ile hatta kontağın vidaları çıkmıştı yoldayken banamısın demeden gidiyordu.yolda kalmamak için tasarlanmış sanırsam
hiç denemek zorunda kalmadım ama uzunca bir süre 250mct'yi vurdurarak çalıştırıyordum, yokuş ta gerekmiyordu 2metre ittirdimmi tık diye çalışıyordu. seninkide ne motormuş beeee, çinliler yapıyor kardeşim yaaaaa
Selam arkadaşlar..Uzun zamandır yazamıyorum ama sayfayı takip ediyorum...çok güzel geziler yapıyorsunuz.biz de her pazar kozakta gazlamaya devamm..resim atmak istiyorum ama başarılı olamadım tekrar deneyeceğim.mesaja eklenti yapma hakkınız yok diyor,yardımcı olursanız sevinirim.
motor yaklaşık 300 km civarı oldu. bazen biraz daha yüksek cc olsa dediğim zamanlar oluyor doğrusu..
Gecen hafta sehpa iyice açıldı üstelik zorlamada yoktu,yay falan çıkmış bende söktüm başıma iş açmasın diye dağ başında..sehpa ayağı resmen ince bir su borusu..bu kadar adi olacağını düşünmezdim inşallah diğer aksamlarda böyle içi boş değildir.500 km de yağ değişimi yapmayı düşünüyorum,doğrudur her halde..saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-duyurular/70511-foruma-fotograf-eklemek.html buradan nasıl yüklendiğine bakabilirsin. aslında ayaklığın kalınlığı ideal ve gayet sağlam(bir mengeneye sıkıştırıp boru geçirip eğmeye çalışırsan sağlamlığını göreceksin). eğilmeyi ayaklıktan değilde cıvatanın takıldığı bağlantı yerinden yapıyor, eğilip baktığında arkasının boş ve zayıf olduğunu göreceksin. motor un kendi ağırlığını taşıyor fakat ayaklık açık üstüne çıkıldığında yada oturulduğunda kaldırmıyor malesef. arkadan o kısıma lama kaynatılıp sağlamlaştırılabilir. biraz fazla yattığını farkettiğimde, motoru sağa yatırıp bir yere dayadığımda ayaklık açık vaziyette üzerine çıkıp hafiften ağırlığımı veriyorum, şimdilik böyle idare ediyorum

ama en kısa zamanda arkaya parça kaynatmak lazım.
yağ değişimini 1000-2000-2000-2000-5000-5000-.... söylerler, ama ben 500-1000-2000-2000-... diye devam ediyorum 2000km'debir 1lt yağ(20tl) çok mattah bir para değil ve bana göre daha sağlıklı.
artık öğrendin, fotoları bekliyoruz kozak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
he bir de fuar marttaymış sanırım, çoğu firma bir çok yeni modelini tanıtıcakmış. almak için fuarı beklemek daha mantıklı olur diye düşündüm bu kadar beklemişken. honda xr125 diye yeni bir motor getiricekmiş
http://www.honda-gede.de/Bilder/Motorraeder/Honda/xr125_l3_rot.jpg
kullanmadığım için bir yorum yapamam, ama yamahanın wr125r modeli arkadaşımda var ve kullandım, tavsiye ederim. sonuçta Honda,Yamaha vs. japon markaları, maddi imkanın elveriyorsa tabikide daha iyisini al derim.