Ya bu makıne salton abı bıras daha zealsun gs200 gıbı kalıplı olsaydı 10 numara olurdu ne cbr alan olurdu ne de zealsunu bıraz daha kalıp lazım buna ondan sonra tr de full satarhaksızmıyım ?
Kalın olmasındanda vazgeçtik az lastiklerini kalın yapsalardı yine yeterli olurdu. Aslında çinlilere kızmamak lazım tüm suç honda nın onlar adam akıllı motor yapmayı becerselerde çinlilerde onu kopyalarlardı![]()
Cako özellikle senin cevaplamanı rica ediyorum. Çünkü senin de ilk motorun Popcorn'du!!!
Merhaba arkadaşlar!!
Sizlere bir sorum var, özellikle cako sana!
Arkadaşlar, bende şuan da Kanuni Popcorn 90 var. Benim motorum, 4000 kmde.
Bunu satıp, Kymco CK125 almayı düşünüyordum.
Ama motorum 3 aydır satılmadı.
Geçenlerde bir tanıdık scooter alacagım dedi bana. Ondada sizin motorların aynısı olan SKYJET RM 150cc var. Bununla başa baş teklif etti. Onun motoru ise 13.000 kmde. Motor çok temiz degil, ama biraz masrafla güzel olacak bir alete benziyor. Yakınım bir motoru olduğu için arada bir sürüyorum.. 130'luk DURO marka lastik var, yeni taktı. Ayrıca aküsünü de yeni aldı.
Sizce bu takas mantıklı mı? Yoksa KYMCO CK125(0 km) mi almalıyım dersiniz?
Cako özellikle senin cevaplamanı rica ediyorum. Çünkü senin de ilk motorun Popcorn'du!!!
Kardeş bence yanılıyorsun. Ben cako yu tanıdığımdan beri motorsuz dolaşıyodu. Eğer ben tanımadan önce popcorn u olduysa bilemem.
Bu arada semtuluce kardeş sen Km saatine Tekerin çevre ölçüsünü kaç girdin?
Bende Sigma Bc 906 marka km saati aldım fakat tekerin ölçüsünü giremedim. Bisiklet teker ölçüsü olarak girmemiz gerekiyor fakat bisikletler ile motosikletlerin ölçüleri çok farklı Mesela Bisiklet 16x1.75x2 diye geçiyor bizimkiler ise 70-90-17 diye. Linkde Lastik ebatlarına göre girilecek değerleri vermiş.
http://www.sigmasport.com/en_media/produkte/bikecomputer/topline_wired/bc906/allgemein/visuals/ba_int.pdf
Burada bizim lastiğe en yakın bisiklet lastiğinimi hesaplayacağız.
kardeş senin sigma sport bisikletler için.sanırım 100km hızdan sonra göstermiyo veya 90 dan sonra 110 u sadece 10km olarak gösteriyo onlar.benim sigmaya teker ölçüsünü abim hesaplayıp 2000 olarak girmişti.sende 2 bin yaz.ama belkis seninkinde farklı giriliyordur.ozman mesela bisikletle 16*1.75*2 diye giriliyor ya.sen oradaki 16 yı 17 olarak yani jant ölçüsü olarak gir.sonra gerisini aynı şekilde girsende olur.