Güzel video olmuş, ses harika çıkıyor.Böylece bu motorun sesini merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş oldu.:cat:
slm beyler ALLAH nasıp ederse bende alıyorum aralık sonunda fiatı ıse pesın para 2.500 mılyar yazıların hepsını okudumda bızm arkadasta honda cbr var ılk aldıgında 180 km hızla ıbreyı patlattı bıde yarıstrdık yuan la cbr aralarında nerden baksan 10 km fark var hondayla ne kadar dogru ne kadar yanls benı bıraz bılgılendırırmısınız saygılarla
slm beyler ALLAH nasıp ederse bende alıyorum aralık sonunda fiatı ıse pesın para 2.500 mılyar yazıların hepsını okudumda bızm arkadasta honda cbr var ılk aldıgında 180 km hızla ıbreyı patlattı bıde yarıstrdık yuan la cbr aralarında nerden baksan 10 km fark var hondayla ne kadar dogru ne kadar yanls benı bıraz bılgılendırırmısınız saygılarla
Arkadaşlar merhabalar biliyormusunuz geçen hafta bende bir kuba skyjet sj 150 alarak aranıza katılmış olmanın gururunu heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum japonya'dan çin'e transfer olduk kısmet cbr 125 imi ihtiyaç nedeni ile sattım nakite ihtiyacım vardı satmak zorunda kaldım sonradan dayanamayıp gidip bi kuba racer aldım cbr'i aratmıyor aslında motorun tek sorunu titreşim olayı onuda atlatacaz inş en kısa zamanda yakında resimlerini sizinle paylaşacağım sevgilerimle hoşcakalın...
hayılırlısı olsunYavrum benim bee bu arada çinli gökhan benim motorun rengi kırmızı değil bundan böyle kawasaki yeşili canım benim ilk sayfadaki iğrenç kırmızı yazısını hemen değiştirmeni emrediyorum sana cbr125repsol kırmızı değil kawasaki yeşili yaz hade bekliyorum![]()