Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar çoktan beri işler nedeniyle buraya giremiyorum. Ooooo yeniler gelmiş. Hepiniz hoşgelmişsiniz. Bizim Gökhanın(salton) yerini Osmaniyeli almış bakıyorum. Gerçi Gökhan motoru sattı satalı bizleri dahi unuttuya neyse.

Bu arada arkadaşlar motorumu satlığa çıkarıyorum. Yakında ilan numarasını koyarım. Motorumu büyütmeyi düşünüyorum Allah izin verirse inşallah. 150 cc yetmiyo artık. Gönül isterdiki 600 yada 1000 cc almak ama şimdilik 250 cc ye bile anca bütçem yetiyo. Bence bu motorlar sağlamlık konusunda kendini ispatladı. Eskiler bilirler onca uzunn yol yaptım bir gün bile üzmedi. Tek eksisi titreşimi işte o da azaltılabiliyor ama tamamen yok olmuyor.

Kendinize iyi bakın Tekeriniz düz bassın. Allaha emanet olun

kimse kalmadı topikte ben de topiğe destek oluyorum:mrgreen:
benim moto da 30bine geldi. 30bindir ne maceralarımız oldu ama gerçekten seviyorum ben motorumu. sorun bazen olmuyor değil ama uygun parça fiyatları.satmayı da düşünmüyorum her zaman 2. motorum olarak kalacak.

Hayırdır ne cezası.

Bu arada neyin videosunu koydu arada bir yermi okumadım acaba :)

Yeni Başlayanlar için Vites Ve Devraj Sistemi Nasıl Oldugunu.

işe gelince Danscıyım Ve aksam Kuşadasında türk geceleri Düzenliyoruz Ve Bende dalgınlıma Gelip kostumleri evde unutuyorum ve gösteri 5 dk kala aklıma geliyo ogunda didime gösteriye gitmiştik benim sayemde otel gösteriyi iptal ediyo ve gösteriden alınca para benden kesiliyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------

Arkadaşlar çoktan beri işler nedeniyle buraya giremiyorum. Ooooo yeniler gelmiş. Hepiniz hoşgelmişsiniz. Bizim Gökhanın(salton) yerini Osmaniyeli almış bakıyorum. Gerçi Gökhan motoru sattı satalı bizleri dahi unuttuya neyse.

Bu arada arkadaşlar motorumu satlığa çıkarıyorum. Yakında ilan numarasını koyarım. Motorumu büyütmeyi düşünüyorum Allah izin verirse inşallah. 150 cc yetmiyo artık. Gönül isterdiki 600 yada 1000 cc almak ama şimdilik 250 cc ye bile anca bütçem yetiyo. Bence bu motorlar sağlamlık konusunda kendini ispatladı. Eskiler bilirler onca uzunn yol yaptım bir gün bile üzmedi. Tek eksisi titreşimi işte o da azaltılabiliyor ama tamamen yok olmuyor.

Kendinize iyi bakın Tekeriniz düz bassın. Allaha emanet olun

İlanı KOydugun zaman Bi Mesaj atarsan Özelden Sevinirim bende Motor Arıyorum 150cclik

ARKADAŞLAR

Ben dün ilk defa yeni aldığım motorlar bir kaç tur attım. Fakat dehşet titriyor. Motor daha çalıştırırken titriyor. 70 km hıza çıkınca kendimi masaj koltuğunda gibi hissettim. Ayrıca 77 yi geçmedi. Okadar bastım geçmedi.

Bursada bu titreşimi giderebilecek ve bakımından anlayan tamircinin adresini verebilirsimisiniz.

ARKADAŞLAR

Ben dün ilk defa yeni aldığım motorlar bir kaç tur attım. Fakat dehşet titriyor. Motor daha çalıştırırken titriyor. 70 km hıza çıkınca kendimi masaj koltuğunda gibi hissettim. Ayrıca 77 yi geçmedi. Okadar bastım geçmedi.

Bursada bu titreşimi giderebilecek ve bakımından anlayan tamircinin adresini verebilirsimisiniz.

Yardım edecek kimse yokmu yahu :pale:

selaaammmm skyjetçilerrrr

aranıza bende katıldım.. yeşil skyjet 150-23 aldım. şu an 2000 km de.. fakat ben özel yapım yaptırdım.. titreşimmiiiii oda ne yaaaaaaa... eheheheh.. artık titreşim yok.. dünyada tek yer uçağı benimki oldu... King 135 miiii o king benimkinin yanında today oldu haberleri yok.. Antalyadan sevgiler

aranıza bende katıldım.. yeşil skyjet 150-23 aldım. şu an 2000 km de.. fakat ben özel yapım yaptırdım.. titreşimmiiiii oda ne yaaaaaaa... eheheheh.. artık titreşim yok.. dünyada tek yer uçağı benimki oldu... King 135 miiii o king benimkinin yanında today oldu haberleri yok.. Antalyadan sevgiler
hoşgeldin
rx 115 i geçebiliyor musun

selam

1 - 2 güne kadar fotoğraflarını koycam facebooka... oradan görebilirsiniz kardeşlerim... ama harbiden ciddi masraf ettim diyebilirim... ne kadar olduğunu sormayın söylersem gülersiniz bana... ama tek şey söyliyim size şu an tiko para önüme 4 milyar attılar.. fakat ben bu motoru satmam.. seneye r6 da alıcam ama bu motorda duracak.. gözbebeği oldu antalyanın çünkü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

ybr titreşimli kalır yanında benim skyjetin arkadaşım. Antalyaya yolunuz düşerse görürsünüz..

1 - 2 güne kadar fotoğraflarını koycam facebooka... oradan görebilirsiniz kardeşlerim... ama harbiden ciddi masraf ettim diyebilirim... ne kadar olduğunu sormayın söylersem gülersiniz bana... ama tek şey söyliyim size şu an tiko para önüme 4 milyar attılar.. fakat ben bu motoru satmam.. seneye r6 da alıcam ama bu motorda duracak.. gözbebeği oldu antalyanın çünkü

rx135 in 190 yaptığını biliyor musun. 1-2-3 her vites atışında önünün kalktığını. kalkışda 301 mz leri geçtiğini.250cc hyo yu geçtiğini biliyormusun.

yok bunları bildiğin halde yazıyorsan ben sana bir şey demiyorum.youtube a video koy öyle inanırım gerçekten:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------

[/COLOR]ybr titreşimli kalır yanında benim skyjetin arkadaşım. Antalyaya yolunuz düşerse görürsünüz..

ohooo din kardeşiyiz Şemsi yapma gözünü seveyim

peki kardeşim.. benim skyjetin arka lastiğinin 130 luk olduğunu.... ve motorununda büyüyerek 250 cc olduğunu söylesem...ayrıca ön dişli 17 lik desem... veee iridyum buji ile motorun torkunu artırdığımı söylesem.... kinglerle dalga geçtiğime inanır mısın.. eheheheheh

peki kardeşim.. benim skyjetin arka lastiğinin 130 luk olduğunu.... ve motorununda büyüyerek 250 cc olduğunu söylesem...ayrıca ön dişli 17 lik desem... veee iridyum buji ile motorun torkunu artırdığımı söylesem.... kinglerle dalga geçtiğime inanır mısın.. eheheheheh

benim ön dişli 17 arka 36. motorumda 200 lük . arka lastiğim de ince .

kaç mm piston var senin moto da

ARKADAŞLAR

:pale::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar