Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar arnıza yeni katıldım.gecen hafta skyjet aldım ön fren balatasından tıkır tıkır ses geliyo:silent:nasıl gidercem bilgisi olan varmı?

bi süre snr yapmaz diye kendimi avutuyorum:p

ya arkadaslar banim size bi sorum olcak. pervaneli ekzozlar var acaba ondan taksam büyük motorlardan çıkan ses gibi bi ses elde edebilirmiyim acaba.pırrrr diye cıkıyo hoşuma gitmiyo:pr:

bi süre snr yapmaz diye kendimi avutuyorum:p

ya arkadaslar banim size bi sorum olcak. pervaneli ekzozlar var acaba ondan taksam büyük motorlardan çıkan ses gibi bi ses elde edebilirmiyim acaba.pırrrr diye cıkıyo hoşuma gitmiyo:pr:

naparsan yap 4silindir sesi alamazsın.
amaperformans egzoz takılabilir.
bana 120 lira verecen ben sana ara boru+tüp verecem(sıfır) öttüre öttüre gezecen:cherry:

naparsan yap 4silindir sesi alamazsın.
amaperformans egzoz takılabilir.
bana 120 lira verecen ben sana ara boru+tüp verecem(sıfır) öttüre öttüre gezecen:cherry:

bu seferde pırr demez horrrr der o daha kötü yaa kafa agrıtır.benim amacım vızzzzzzzzzzzz dedirtmek.oda olmicak galiba:salut:

arkadaşlar ciddi bi soru sorcam.bu çin motorları vibrasyon yapıyoya ben yamaha ybr125e baktım herşey aynı motor bağlantı noktaları düz bağlantı ama son gaza dayadım hiç titremedi fark ne ya anlamadım bi türlü:silent:

arkadaşlar ciddi bi soru sorcam.bu çin motorları vibrasyon yapıyoya ben yamaha ybr125e baktım herşey aynı motor bağlantı noktaları düz bağlantı ama son gaza dayadım hiç titremedi fark ne ya anlamadım bi türlü:silent:

bağlantı kulakları ve krank

Arkadaşlar bugün itibariyle çok sevdiğim motosikletimi satmış bulunmaktayım.Yeni sahibine hayırlı olması dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar