Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese slm.

meraba arkadaşlar buraya yeni üye oldum. bende bu tarz motorları seviyorum ve almayı düşünüyorum. şu anda bunların 2. el fiyatları nerelerde acaba ? bi tanıdıkda var 1.500 ytl istiyo ama piyasayı bilmiyorum sizin önerileriniz i alabilirmiyim şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim. motorun resmini koyuyorum.
ayrıca bildiğiniz temiz ve bundan daha düşük fiyatta olan motorlar da varsa tavsiye ederseniz çok makbule geçer :wiinkk:

Motorun temiz kullanımına göre ve düşük km sine göre 1500 TL normaldir arkadaşım!
sahibinden.com da her türlüsü mevcut :)

yani kullanırken sert ve kötü kullanılıyo ayrıca egzoz orjinal değil değiştirilmiş abort eksoz kapaklı istersen açıyon istersen kapatıyon sesi gerçekten çok güzel çıkıyo ama

Son düzenleme:
arkadaşlar size bi kaç sorum daha olacak. eski sayfalara falan şöyle bi göz gezdirdimde bazı arkadaşlar 150 160 hatta 180 yaptıranı bile olmuş. bunları bazı değişiklikler sayesinde başarmışlar. acaba değiştirdikleri parçaları tam olarak öğrenebilirmiyiz ismini markasını falan? ayrıca fiyatlarını da. bende çok hız tuttukunuyumda :p

Önceki sayfalarda ararsan bulabilirsin arkadaşım!
Huceyn arkadaşımıza sor sen o ucuruyodu motorunu :)

arkadaşlar bi motor buldum önden hafif kazalı ön granajlar komple ve gösterge paneli komple ha bide far lazım tabi ne kadar bilginiz varmı motor arora ks-150

buna benzemesi için gösterge paneli ve bitane yuvarlak far yeterli bence aslında öyle bişeyde yapılabilir mantıklı

buna benzemesi için gösterge paneli ve bitane yuvarlak far yeterli bence aslında öyle bişeyde yapılabilir mantıklı

dijital gösterge alırsın.önü biraz indirirsin.değişik kafa grenajları var onlardan alırsın.full boyat.burda olsan güzel şeyler yapardık.
mesela benm kafamda bi street bike yapmak var.zaten büyük makina alacam.sırf bu tip bişeyle uğraşmak için motorumu satmıyorum.

eyw. kardeş söylemen bile yeter :) ben o motoru hala değerlendiriyorum kafamda fiyattan biraz daha kırsa riske giricem bana şu aralar uğraşmaya değil binmeye lazım motor uğraşmayı severim ama şu aralar zor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar