yorumlarınız icin teşekkür ederim, dediğiniz gibi bi tane orjinal alıcam.
Bu arada bu adam videosunu yolladı bi teker yapıyo maşşallah.... 15-20 metre tek teker gidiyo...
o bişeymi.benm rekorum 30 metre.hemde giderkene vites bile atıyorumama motora zarar veriyomuş bıraktım
r:
Abi rica ederim.Beni mahcup ediyorsun Vallah.Bu arada dün çok büyük bir kazadan döndüm.Caddede gittiğim yerde arabanın biri birdenbire yola çıktı.Zar zor kaydıra kaydıra durdum.Aman dikkat!Kemalettinden aldığım şablon ile reklamcıdan 5 ytl ye ön siperlik kestirdim ve motorun üzerine taktım. Yanlız tam siyah olduğundan camın diğer tarafı görünmüyor. İyi yanıda gündüz dahi olsa sinyal uyarı ışığı camdan yansıma yaptığı için çok belirginleşiyor. Kemalettine Sonsuz Teşekkürler.
Oda birşeymi ben ön teker üzerinde o kadar yol yapıyom.
Aynen orjinal gibi duruyo walla![]()
ArkadaşLar ; 1995 Model bir Gilera GFR 125 motor var Trabzonda... Kafa kafaya takasa girmek istiyorum bu arkadaşla...
Gilera arka fren yok ; debriyaj sıyrıyo ; Lastikler bitik . . . Vergi borcu war
Sizce takasa giriyim mi ???

şişme olmadı çünki izin vermedim nasıl oluyor derseniz motoru 1 saat kullandıysam 15 dakika dinlendirdim. ortalama 80-90 km hızla işte 400 km 8 saatte ancak bitti. İnsan dayanamıyor sıcaklara motor nasıl dayansın.
@ CYCLE 27 :
Arkadaşım peki motorda şişme dinlenme vs olmadı mı bu sıcaklarda ???
@ Huceyn :
Arkadaşım Motora en azından 500 YTL bi bakım yapmak gerekiyor.. ama Sorun Karadeniz de bunlardan anlayan ustalar yok
Alsam nerde yaptırcam ??? Yine MT den bi Lüleburgazlı arkadaşımız war bu motorlara meraklı olmadı sökcem motoru elektrik tesisatını yollicam yapıp göndercek bana
Bu da resmi :
![]()
bence gülnara gitme o ne virajlar öyle . Hadi yol geniş olsa neyse uluslar arası yol olduğuna bakmayın daracık yolu var. Kamyonlar tırlar dönüşlerde karşı şeride girip öyle dönebiliyorlar ancak. Kazada kaçınılmaz oluyo. çok u dönüşlü virajı var.Ama diğer virajların tadına doyamadım. bizim motrların bu kadar yatabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.helal olsun abi.ben burdan gülnara gitmeye üşeniyorum.walla helal olsun:cat: