hüceyn oyuncaklar gayette yakışmış
Gerçekten çok tatlı duruyor ama ben senin motora hastayım :cherry:
hüceyn oyuncaklar gayette yakışmış
osmaniyeli bukadar zahmete girmişin cok tesekkur ederim.benim alternatorden 15 volt cıkıyor.benimde konjektor erkek uclu bu soketleri nereden bulucaz??
arkdşlar yeni üye oldum hemen bi msj yazayım dedim burda bulunduğum yerde bu motorun yeşili ve arorası var bi arkadaşım galeriye satmış sattı için çok kızdım ama iş işten geçti neyse bir adet scooter ve 800 ytl para aldı motor karşılığın da buda yaklaşık burdaki piyasaya göre 1800 falan geliyor şimdi galeriye sorsam o civarda bişey isteyecek ama antalya da nebioğullarında ramzeyi 1990 gibi bir fiyat sizce ne yapayım
antalya nebiogullarında kampanya var 2007 model sıfırları 2000 lira egerki 1 ay önce aldıgım kuba 125-6 yı 1500 civarı satabilirsem (1900e geldi koruma demiri jantlar ve faiziyle) alacagım bi tane yeşil.
yaa istabulda bu fiyata sıfır bulabileceğimiz bi yer varmı bu makineyi
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
@james0369
i've been using this bike for about 2 years and i like my bike too except some mechanical problems.
engine has a vibration and we cant solve it but we fade vibration a bit
in Philipinnes suzuki raider 150 and cbr 150 uses alot on roads i m looking on pages.
in our country only cbr 125 sales on market. and raider 150 is so agressive bike in its class i think
you can put an additional engine support on the cyclinder head and another one at the two parallel braces on the side of the muffler manifold...it will reduce the vibes bro...