Kuba Ruha 125 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI???

Yeni motor alacağım kuba ruha 125in görünüşü hoşuma gitti. Sizce motor oyunu??

Bu motoru bende çok merak ediyorum salcano wolf 125 in alt makinasına benziyor şase dış görünüşüde güzel ne zaman satışır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

Bu motor hakında bilgisi olan yokmu

Bende aşırı beğendim fiyatını da çok merak ediyorum bayileri aradım ancal elimize ulaştığında fiyat bilgimiz olur dediler

kuba daha önce de ybr klonu üretti. yolda gördüğüm kadarıyla sesi gidişi vs iyi ama yıllar geçince aynı yaşta ybr ile kıyaslayınca daha yaşlı görünüyor.

Bu motor ne zaman satışa girer sizce arkadaşlar kuba daha öncede ybr muadili motorlar getirdi ve pars ile jienshe motoruda getitmişti sitede fiyat ve satışta olduğu daha belirtilmiyor alan kullanan varmı ?

Tahminimce 1 1.5 ay içerisinde bayilerde yerini alır fiyatını tahmin etmek zor ama kuba KR 139 ile aynı model kuba'nın farklı bir modeliydi yenilenip farklı bir isimle tekrar geliyor eski model olduğu için arızası olacağını sanmıyorum rahatlıkla alınabilecek bir model yani. 125cc olmasının sebebi de galiba ehliyetten dolayı

Motor bencede ybr alt makinası var daha önce salcano wolf 125 kulananlar bilir ybr konforunda olduğunu bence bu motorda aynen öyle bayilere satışı başlasada bir görsek incelesek ama alıncak motor şehir içi için gayet yeterli bayilerde gören arkadaşlardan pm bekliyoruz saygılar.

Taklit ybr ler iyi değildi. Arora nın vardı mesela resmen dökülüyordu. 4-5 bin arası fiyat isterler şimdi buna değmez bence

Olabilir doğru söylüyorsunuz daha önce arorada aynı seri vardı döküldü salcano wolf 125 dışında hakiki ybr muadili gelmedi inşallah yanılıyoruzdur daha bayilere gelmedi gelince bir inceleme yapacağız eğer jienshi marka motor bloğu varsa alınır saygılar

ben bugün ruha 125 satın aldım ruhsat plaka ve sigortayı bekliyorum adam bu hafta hazır olur dedi hazır olsun bilgi veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar