Kuba Kuba Ruha 125 - 2017

RUHA 125 - 2017

ruha-125-20170310-105035-1.png

Ürün Tanımı

2017 yılının en gözde modelleri arasında yer alacak olan RUHA 125; yenilikçi tasarımsal çizgileri, hissedilir şekilde sağlam duruşu ve üstün performansı ile touring severlerin yeni gözdesi almaya en büyük aday. RUHA 125 ile yenilikçi performansı yaşamaya hazır olun.

Gelişmiş alt motor ve mühendislik teknolojisiyle RUHA 125 performansıyla ruhunuza hitap ederken, tasarımıyla da tüm dikkatleri üzerine çeker. Motor gücü ve yenilenmiş dizaynı ile farkı hissetmenizi sağlar.

RUHA 125 ile sürüş keyfinden haz alın ve yolculuğunuzu gideceğiniz yere kadar heyecanlı hale getirin. Çok amaçlı kullanıma uygun olan RUHA 125 hayalinizdeki yolculuklara eşlik eder ve konforlu yolculuğun tadına varmanıza imkan sunar.

Kelimelerle anlatılması ve emsalleriyle kıyaslanması zor olan RUHA 125 yeni tasarımıyla yolların tek hakimi olmaya aday.

Dizayn
RUHA 125 sahip olduğu asi görünümün yanı sıra üstün performansına eklediği dayanıklılığı güçlü teknolojisi ile birleştirdiğinden motosiklet tutkunuzu doruklarda yaşarsınız.

ruha-1.png

Performans
RUHA 125, 125 cc motoru ve yüksek teknolojiye sahip aktarım sistemi sayesinde sürüş ihtiyaçlarınıza ve istekerinize daha hızlı yanıt verir. 4 Zamanlı 10 HP beygir gücüyle sürüş konforunu en üst düzeyde tutuyor.

ruha-2.png

Kıskanılmaya alışın
Kusursuz hatları ve detaylarıyla RUHA 125 sahiplerini, gururlandıracak, henüz sahip olmayanları ise kıskandıracak.

ruha-3.png

Dış Tasarım
RUHA 125 KUBA’nın motosiklet sektörüne kazandırdığı “SPORT” kavramını yeniden tanımlıyor.

ruha-4.png

Özellikler
Modern dizayn ile karizmatik bir görünüme sahip olan RUHA 125’in led sinyalleri ve keskin hatlı çizgileri ve farı da kendine has görünümünü oluşturan faktörlerden biridir.

4Pry8A.jpg

ruha-125-20170310-104943-1.png

RUHA 125 Detaylı Bilgi...

Güzel motor gerçekten bizde takip ediyoruz motoru bayilere satışı başlar başlamaz inceliyeceğiz inşallah jienshe yapım ybr motor bloğu vardır bilen bilir salcano wolf 125 ybr muadili bir motordu inş buda öyle çıkar bekleyip göreceğiz fiyatı falan belli olsun hele

Güzel motor gerçekten bizde takip ediyoruz motoru bayilere satışı başlar başlamaz inceliyeceğiz inşallah jienshe yapım ybr motor bloğu vardır bilen bilir salcano wolf 125 ybr muadili bir motordu inş buda öyle çıkar bekleyip göreceğiz fiyatı falan belli olsun hele

Çok büyük bi ilgi var şuan motora :) Faceook sayfasında yorumlarda çok kez denk geldim inş mayıs ortası gibi belli olur.

CR1-S modelinden bile daha yakışıklı bence lansmana özel olarak bi fiyattan dağıtırlarsa piyasaya epeyi tutulur diye düşünüyorum.

İnşallah belli olur valla motor alacağım daha önce çeşitli nedenlerden dolayı 9 tane motor aldım sattım ben hep düşük hacimli motorları seviyorum 2 tekerde sürat sevmiyorum o yüzden ybr alacaktım sırf bu motoru görünce çok beyendim beklemeye karar kıldım kırmızı ve mavi rengi çok hoş duruyo mayıs ortası gibi inş belli olur saygılar.

Mavisi çok başka duruyor bence tabi renk tercih meselesi mayıs sonu gibi açıklanır bence çünkü dolar gitgide düşüyor firmada bunu göz önünde bulunduracaktır fiyatı uygun gelecek bence tahmini olan var mı ?

Kuba 2017 modelleri bayağı bi sport tasarıma dönmüş resmen rks'de aynı mantığı uyguluyorlar zaten Benelli markası ile çalışmaları kendi marka tasarımlarına da bayağı etki etmiş. RUHA 125 modeli göze aşırı hitap eden bi ürün en azından fotoğraflarda öyle görünüyor umarım kalitesi de görünüşü kadar iyi olur.

Dağıtım tarihi ile ilgili bir bilgi var mı arkadaşlar ? Bayilerde ne zaman bulabiliriz birde fiyat ne olur ?

Genel olarak markaya baktığında RKS RN 180 modelinin temmuzda gelecğei söyleniyor Benelli modellerinin ise haziran başlarında yani bu modelde ortalama haziran temmuz gibi çıkar piyasaya.

Dağıtım tarihi ile ilgili bir bilgi var mı arkadaşlar ? Bayilerde ne zaman bulabiliriz birde fiyat ne olur ?

Bayi ile görüştüm 125 150 cc sınıfında motor arayışındayım şuan görüntü olarak bayağı güzel temmuz gibi gelmesini bekliyoruz ama kesin değil dedi hayırlısı diyip bekleyecez artık.

Bu motora bu para verileceğine cr1 e verilse daha iyidir. İsim değiştirerek ısıta ısıta satışa sunuyorlar.

Ya salcano wolf teki alt makina varsa almayanda üzülür bence görünümü güzel motor birde vibrasyon yoksa ybr alt makinası varsa alınır bence

Ya salcano wolf teki alt makina varsa almayanda üzülür bence görünümü güzel motor birde vibrasyon yoksa ybr alt makinası varsa alınır bence

Kuba bu kadar geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmışsa bu saatten sonra kalitesiz mal getirmezler diye düşünüyorum ben mesela RKS'de adamlara ait jaguar serisinde yamaha'nın motorunu kullanmıştı dikkat ediyorlar böyle şeylere yani.

Parça kalitesi iyi olursa sıkıntısız satar eski kullanıcıları da var zaten. Şimdiden piyasası hazır diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar