Kuba RAVAN YENİ çıkmış

Katılım
16 Eki 2016
Mesajlar
1
Ben kullanıyorum. Alalı 1 seneyi geçti. 2015 08 de almıştım sorunsuz, aktif bir şekilde kullanıyorum.
 
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
8
Ben kullanıyorum. Alalı 1 seneyi geçti. 2015 08 de almıştım sorunsuz, aktif bir şekilde kullanıyorum.

Bende bugün ikinci el aldım 4 bin kmde. Yalnız kafama bisey takildi. İnternette baya arastirdim ama hiç yedek parçasına ratslamadim. Yedek parca konusunda bi sıkıntı yasadiniz mi.
 
Katılım
24 Ağu 2014
Mesajlar
1,296
Katılım
28 Ara 2015
Mesajlar
611
Devir saatine gel daha marsa basar basmaz kendiliğinden redline girecek sanki yarısı kırmızı :)
 
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
8
Selamlar forum. Bi kaç gün önce yağmurun azizligine ugradım ve motorumla beraber asfaltı öptüm. Sağ ön sinyal ve ayna kırıldı motorda. Aynayı bi şekilde halettim ama sinyalin aynisini bulamadim. Üstünde herhangi bir seri numara yok. Yada ben göremedim. Yardımcı olabilecek kimse varmı. Motorun orjinal sinyallerini degiştirmek istemiyorum. Şimdiden yardımcı olan ve olmayan herkese teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
8
Tesekkur ettim kardesim. Buldum sonunda orjinal sinyali sayende. Valla dert olmustu kac gundur inan ki.
 
Katılım
24 Ağu 2014
Mesajlar
1,296
Tesekkur ettim kardesim. Buldum sonunda orjinal sinyali sayende. Valla dert olmustu kac gundur inan ki.

işine yaramasına sevindim. Aman dikkatli kullan motoru, ekipmansız falan binme sakın.

Motora mutlaka yelken tip koruma demiri taktır, lastikleri mutlaka michelin pirelli gibi kaliteli lastiklerle değiştir.

Bir de son olarak fen balatalarını EBC gibi kaliteli bir marka ile değiştir. Çok çok fark edecektir:

https://www.youtube.com/watch?v=9GX1lB2cyWw

https://www.youtube.com/watch?v=71FlA6TcgQg
 
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
8
Tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ettim kardeşim. İki haftadır motorumla kuryelik yapıyorum. Günde yaklaşık 250-300 km yol katediyorum. Bu nedenle kaskımı ve koruma ekipmanlarımı neredeyse hiç çıkarmıyorum.

Lastikleri bir ay önce metzeler me22 ile değiştirdim. Memnunum yere sağlam bastığını hissettiriyor.

Şuan tek sıkıntım far. Aydınlatmıyor. Nedeni ise bana göre far tası yeterince yansıtmıyor.
 
Katılım
24 Ağu 2014
Mesajlar
1,296
Ampulü değiştirebilirsin, daha parlak ışık veren ampuller ver 10-15TL (civalı ampul diye de geçiyor)

Bakarsın işine yarar.

Yağ değişimini hava filtresi değişimini kendin yapıyorsundur. (Yapmıyorsan da kendin yaparsan iyi olur, paran cebinde kalır) 5litrelik motosiklet yağlarından alırsan(Jaso MA uyumlu) litre fiyatı oldukça ucuza geliyor (20TLnin altına geliyor)

Allah kazadan belaadn korusun, dikkatli kullan.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst