Kuba Nın Servis Rezilliği

Merhabalar 22 NİSAN 2018 Tarihinde Satın Aldım 23 NİSAN 2018 De Testim Aldığım Elektirikli Motorum 3000 KM DE Arka Fren Kampanası Giderken Patladı Patladığı Gün Servise Götürdüğüm Elektirikli Motorumun Tüm Bakımları Tam İdi Servis Elemanı Motorun Belgelerini Alıp Hemen Garantiden Değiştirelim Dedikten 5 Dakika Sonra Ustası İle Konuşup Motorumun Garantiye Girmediğini Ve Girse Bile Parçanın Ellerinde Olmadığını Yaptırmak İstersem 250 TL Fiyat Çekip Yapılacağını Söyledi Tamam Yapılsın Dedim

Hikaye Bundan Sonra Başlıyor

3 Eylül 2018 Tarihinde Servise Bıraktığım Kuba Beauty 4000 Modelli Elektirikli Motorsikletimin Yedek Parça Siparişi Geçildiği Söylenmiş En Fazla 1 Hafta İçinde Motorumun Hazır Olacağı Söylenmişdi

10 Eylül 2018 De Servisi Aradığımda Motorsikletimin Parçasını Kargoda Olduğunu Daha Servise Ulaşmadığı Söylendi

17 Eylül 2018 De Aradığımda Yanlış Parça Geldiğini Yeniden Sipariş Verildiği Söylendi

Bu Gün 21 Eylül 2018 Servisi Aradığımda Motorsikletimin Parçasının Temin Edilmediği Ve Parçanın Fabrikada Dahi Kalmadığını Beklememi Söylediler Ne Kadar Beklemem Gerektiğimi Sorduğumda Allah Bilir Cevabı Aldım.

Motorsikletimi Servisin Bayisinden Sıfır Km Olarak Aldım Tüm Bakımlarına Götürdüm Garantisi Devam Eden Motorun Bu Olaydan Sonra Garantisinin Fesedileceğini Söylediler

Ne Yapmalıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar