Kuba Newlight Pro Modeli Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

2022 Model 5800KM de yaşlı bir abiden buldum karavanın arkasına atıp geziyomuş amacım 'eşşek' niyetinde binmek bir beklentim yok her yere süreceğim
fiyatını uygun buldum 40 bin e veriyor.
Bu motorun olumlu olumsuz yanları nedir?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işlerde ucuza alırsınız ama elbet masraf açar, ona göre hesap kitap yapmak lazım. Bugün bir arkadaşımıza 59.000 TL'ye 23.000 km'de Bn251 aldık. Motorun lastikleri, statörü, aküsü, patlak olan ön sağ amortisör keçe ve sıvıları, komple fren balataları, arka diski, soğutma sıvısı ve fren hidrolikleri değişecek, nereden baksan 25-30000 TL masraf var. Çocuk kabul etti masrafı ve satın aldı. Sizin alışverişiniz de mantıklı olabilir ya da kötü sonuçlanabilir. Yeter ki paranız olsun, güvendiğiniz ustanız olsun ve yedek parçaya erişiminiz olsun.

Bu işlerde ucuza alırsınız ama elbet masraf açar, ona göre hesap kitap yapmak lazım. Bugün bir arkadaşımıza 59.000 TL'ye 23.000 km'de Bn251 aldık. Motorun lastikleri, statörü, aküsü, patlak olan ön sağ amortisör sıvıları, komple fren balataları, arka diski, soğutma sıvısı ve fren hidrolikleri değişecek, nereden baksan 25-30000 TL masraf var. Çocuk kabul etti masrafı ve satın aldı. Sizin alışverişiniz de mantıklı olabilir ya da kötü sonuçlanabilir. Yeter ki paranız olsun, güvendiğiniz ustanız olsun ve yedek parçaya erişiminiz olsun.
Motoru araştırdığımda sadece elektirik aksamında sıkıntı yaşıyorlarmış bide arka disk ile alakalı bir kroniği varmış başka bir şey bulamadım
Motor cidden temiz duruyordu ama emsallerine baktıgımızda daha iyi hallerini aynı fiyata bulabiliyorum
Burada asıl amaç a dan b ye götürmesi km de sorun yaşatmaması

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motoru araştırdığımda sadece elektirik aksamında sıkıntı yaşıyorlarmış bide arka disk ile alakalı bir kroniği varmış başka bir şey bulamadım
Motor cidden temiz duruyordu ama emsallerine baktıgımızda daha iyi hallerini aynı fiyata bulabiliyorum
İyi bir ekspertiz yapın, elektrik sıkıntısı nefretlik bir şeydir, kolay keşfedilmez ve usta usta dolaştırır sizi. Herkes bir şey der, size bir parça aldırır ve sorununuz çözülmez, en sonunda motorunuzu yakacak kıvama gelirsiniz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu işlerde ucuza alırsınız ama elbet masraf açar, ona göre hesap kitap yapmak lazım. Bugün bir arkadaşımıza 59.000 TL'ye 23.000 km'de Bn251 aldık. Motorun lastikleri, statörü, aküsü, patlak olan ön sağ amortisör keçe ve sıvıları, komple fren balataları, arka diski, soğutma sıvısı ve fren hidrolikleri değişecek, nereden baksan 25-30000 TL masraf var. Çocuk kabul etti masrafı ve satın aldı. Sizin alışverişiniz de mantıklı olabilir ya da kötü sonuçlanabilir. Yeter ki paranız olsun, güvendiğiniz ustanız olsun ve yedek parçaya erişiminiz olsun.
Motorun sadece motoru mu saglam kalmis🙄

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kozmetik problemleri de vardı, iyi bir yıkama ardından full pasta cila gerekiyor. 7 Senelik motoru bu kadar düşük km'de bu kadar patates hale getirmek maharet ister.
E niye aldi ki arkadas? Sari sitede şöyle bi baktim, fiyat+masraflar kadar bir suru secenek zaten var

Motosikleti
Mondial Grumble
Eşek niyetine binecekseniz azıcık daha ekleyin bu motoru almak yerine sıfır CG alın. Kara düzen motor, sorun çıkarmaz, parçası bol işçiliği de ucuz, her yola da gelir. Düşürüp kaldırsanız üzülmezsiniz dağ bayır gezersiniz. Topcase alırsınız, çok gezerseniz yan çanta da alırsınız mis gibi. Tabi estetik probleminiz yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar