İstanbuldayim zaten. Pendikte. Maltepedeki servise goturuyordum. Memnun degilim diye gebzeyi denedim. O daha beter cikti. Artik garantisi bozulmus bozulmamis umrumda degil. Senle zaten gorusmustuk, dedigin cafeye uygun zamanda gelecegim hem tanismak hem de usta tavsiyesi icin.
Her zaman şunu söylerim ; motor almadan önce bir usta bulun diye..
FArklı şehirlerde usta bulmak artık altın-elmas bulmak gibi bir şey artık günümüzde.UStanız yok ise işiniz çok zor.İStanbulda olsanız yardımcı olurdum ama istanbul dışında tanıdığım maalesef yok.
piyasanın daralması ve maliyetlerin artması sebebiyle eskiden müşteri arayan ustalar artık çok vakitte az para kazanmayı istemedikleri için işleri yokuşa sürüyor yada yolacak kaz arıyor.Artık bir motor kullanıcılarının kullandığımız motorun bakım işlerini bir tık yükseltip kendimizi geliştirmek zorundayız aksi halde çakal ustaların eline düşüyoruz.
Sizin motorun mekanik olarak geçmişte ne gibi işlemler yapıldı,bu işlemler doğru yapıldımı bilemiyorum.Karbüratör hava-gaz yarlarının kontrol edilmesi lazım öncelikle ve benzin filitrenizide temizleminiz lazım.Aslında bu işlemleri yapmak kolay,biraz araştırma,youtuba da gezinme vb gibi dökümanlardan ilerleyebiliriniz ancak mekanik olarak blokta sorun var ise karbüratör ayarı yapmanızda fayda etmez,yani 4binde motor kapağı açılmış ve müdahale edilmiş motora ne yapıldı bilmiyoruz?