Tşkler cvbın için Hangi semtte rüzgar motor?
Merhaba arkadaşlar; 3 senenin ardından motorumda çıkan ilk sorun şu oldu, Motor çalışıyor herhangi bir sorun yaşamıyor vitese zor geçiyor ve geçse dahi motor hareket etmiyor. Motoru babama bıraktım birkaç aylığına ve bu sorun onun elinde gerçekleşti. Şu anda motor yatıyor kullanmıyor sorun büyür diye Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Ustaya göstermeden önce bir fikrim olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ederim.
Motor yanımda değil o yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Zaten genel bir fikir istiyorum. Bana tariflediği kadarıyla debriyaj balatası bitmişe benziyor. haftaya gideceğim ustaya götürmek için gitmeden bir fikrim olsun istiyorum.
Herkese merhaba. Kuba Superlight 200 motorumun ilk defa yağ değişimini yapacağım. Hangi yağı kullanmamı önerirsiniz? Kullanma kılavuzunda 1.1 litre yazıyor yağ kapasitesine ben 1 lt koysam sorun olur mu?
bende debriyaj balatasının bittiğini düşünmüştüm. emin olmak için debriyaj kavramasını sordum. büyük ihtimal balatası bitmiştir aklıma başka bir şey gelmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
motul 5100 10w40 kullanabilirsin. 1 lt koyman sorun olmaz.
Merhabalar Çankırıdan selamlar.
Ben de bu hafta superlight 200 olarak aranıza katıldım. Forumu 40. sayfaya kadar okudum ama önümde bayağı uzun yol var galiba
ilk başlarda vitesi boşa geçirirken siz de sıkıntı yaşadınız mı?
Tamamdır çok teşekkür ederim![]()
Merhabalar Çankırıdan selamlar.
Ben de bu hafta superlight 200 olarak aranıza katıldım. Forumu 40. sayfaya kadar okudum ama önümde bayağı uzun yol var galiba
ilk başlarda vitesi boşa geçirirken siz de sıkıntı yaşadınız mı?
Arkadaslar direk ayna onerisi verebilecek varmi, linkiyle beraber. İşlevsel ve iyi bakış açılı.
Arkadaslar direk ayna onerisi verebilecek varmi, linkiyle beraber. İşlevsel ve iyi bakış açılı.
Forumda bir ek ile dışa almadan bahsediliyor, böyle bir ek bulamadim buralarda.Bulabilirseniz burdada paylaşın lütfen
daha uzunmu baglanyisi, orjinal aynalarin konumu cok kötü. Ne yapsam ayarlanmiyor.sağ aynam kırılmıştı. cbf aynası vardı onu taktım valla çok güzel gösteriyor.