İyi akşamlar abilerim, kardeşlerim;
Bir chopper kullanıcısı olarak yazıyorum. MCT model sürekli arıza çıkarıp beni yolda bırakan ama yine de sevdiğim motorumu sattım. İki haftadır büyük bir araştırma içine girdim. Araştırmalarım sonucu superlight 200 almaya karar verdim. Doğuda yaşadığım için bu taraflarda fazla superlight yok şu anda iki tanesi arasında kaldım. Siz değerli üyeler ve kullanıcılar hangi motoru seçeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birincisi, 2014 model 18000 de 3. sahibinden satılık bobber tarzında, bana çok yakışıklı ve gösterişli gelen bir motor. Şu andaki sahibi ile 2 gündür görüşüyorum. Hiçbir sıkıntısı olmadığını ve bakımlarını yeni yaptırdığını söyledi. Ayrıca bir önceki sahibi arkadaşıymış ve chopper kulübünün başkanıymış. Bu yüzden motora temiz bakıldığını düşünüyorum. Fiyatı 10000 TL
İkincisi ise, 2018 model 1000 km de zaten sıfır gibi duruyor. Ama bu motorun orjinal hali bana çok fazla güzel gelmiyor. Fiyatı 10000 TL
Sizce hangisini almalıyım? İlk seçenekteki motoru alsam ne gibi sorunlarla karşılabilirim ve beni ne kadar götürebilirim. Kullandığım motora çok temiz bakarım ve bakımlarını hiç aksatmam. Herkese tekrar iyi akşamlar