Arkadaşlar merhaba. Karşılaştığım ufak bir detayı sizlerle paylaşmak isterim. Her ne kadar bu tüm superlightlar için geçerli olmasa da benim başıma geldi ve her marka modelde de ihmal edilirse yaşanılabilir. Lastik değiştirirken veya bakıma girdiğinizde gerekir de ön fren takımları sökülür ise resimde gösterdiğim fren bağlantı vidalarına özellikle dikkat edin. M12 flanşlı vidalar...Normalde bunun gibi önemli vidalar belirli tork değerleri ile sıkılır kolay kolay gevşemez, fakat bakımda veya lastik değişimi sırasında buna çoğu zaman dikkat edilmez, rastgele anahtarla sıkılır...
Eğer bu vidalar bakım veya başka nedenle sökülür ise veya 2. el aldıysanız motoru bu vidaların iyi sıkıldığına emin olun. Bizim motorların manuel vs olmadığı için, ben bu olayı loctite kullanıp çözdüm.
Ha başıma ne geldi derseniz, lastik değişimi sonrası titreşimden bu vidaların biri yolda düştü. 5km sonra benzin almaya girdiğimde fark ettim ki verilmiş sadakam varmış uzun yola çıkmadan fark ettim...
Bu arada kendimce değişikliklere başlayacağım. Aksesuarlar vs. geldi, aklımdaki ne kadar güzel olacak bilemiyorum ama buradan paylaşacağım.
Shadowmaster'a tekrar teşekkür ediyorum, lastik değişimi, buji ve pipo değişimi, motul yağ değişimi, ilk bakımda yapılacaklar... sayesinde çok da araştırmadan forumdan yararlanarak yaptım. Ciddi fark var şimdiki halinde motorun. Naçizane tavsiyem foruma yeni katılanların soru sormadan önce, benim gibi zaman ayırıp en baştan sonuna kadar konuyu okuması, çok değerli bilgi ve tecrübe paylaşımı mevcut.
Bir de ufak bakım ve temizlikleri bahsedildiği gibi kendiniz yapın, motorunuzla bağınız kuvvetlensin. Henüz 600km'deyim ama gittikçe daha da keyif alıyorum motordan. Havalar ısınıyor, herkese güvenli keyifli sürüşler...