Açýk hava filtresi geldi. Eski filtrenin kutusunu komple çýkartýp taktým yinede açýk hava filtresi takýlýyken yan kapak kapatýlmýyor. Bende kendi filtresinin kutusunu geri takýp karbüratöre giden hortumun içine resimdeki gibi koydum yalnýz çok daha az hava alýr diye konjektor altýndaki hava filtresinin kapaðýný takmadim. Direk yan kapaðý taktým.
Ses olarak inanin bunu taksaniz egzoz deldirmezsiniz. Tabi egzozun sesiyle bu farklý ama buda tok bir ses veriyor. bununla beraber egzoz delinse çok ses çýkabilir. Çok yüksek devirde Biraz apaci motoruna dönüyor. Depo fulleyip kaç km kullandýðýna bakacaðým. Eðer 390 km üstünde kullanabilirsem filtre duracak yoksa orijinale döneceðim. Bu arada sizden filtre hakkýnda þöyle sorularým var...
Filtreyi disarida nasýl tutabilirim. Uygun bi hortum bulsam rölanti vidasinin kapaginin hemen altýnda durmasi cok iyi olur. ama nasýl bi hortum olmalý.
Birde suanki halimi daha iyi olur yoksa filtre kutusunun kapaðýnýda kapatayimmi.
Bu arada açýk filtrenin hava emiþ kýsmýna ince bir sünger koydum birazdaha az hava alsýn diye.
Son olarak 110 km ye çıktım ama my tracks programinda maks 98 km gösteriyor. Hangisi sıkıntılı acaba