Araştırmacı kişilik 
Tabii en doğrusu, bu konu hakkında gerek facebook ve gerekse bu başlık altında, neler konuşulmuş, neler paylaşılmış okumak ve araştırmak lazım ...
O adaptörler sahibinden üzerinden değil, facebook üzerinden satılıyor @ghost ...
@afu35
Aynaların ve lastiklerin durumu zaten bilinen bir ters durum.Aslında çinlilerin fiziki koşullarına göre tasarlanmış bunlar,minyon ,çıtı pıtı olacanki anca iş görsün aynalar filan
Viteslerin durumuna gelince,çinli motor dünyasına hoşgeldin
Siz japondan çinliye geçmişsin afallıyorsun,ben çinliden japona geçtim,vites geçişlerini test ediyorum başka bir dünya
Bunlar normal süreçler,1500km den sonra viteslerde oturmaya başlar ancak rodaj süresini güzel geçirin ,ilk 500 km de asla tapa gaz yapmayın,500km de ilk yağ değişimi sonrası kademeli olarak gazlama yaparak motorunuzu açın.
Egsoz konusunda tatmin olmadıysanız,susturucularını kaynak ile deldirip kademeli olarak test yapabilirsiniz,güzel sonuçlar alınıyor.
Lastikleri değişeceğiniz zaman jantınızın sibob kısmını L tipine değiştirirseniz rahat edersiniz.
Aslında yeni başlangıç için ideal motor sl200.GErek bu başlığı gerekse facebook sayfamızı (imzamdaki linkte) iyice araştırıp bakarsanız ,motoru almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve motorla alakalı tecrübeleri okuyabilirsiniz.Sorduğunuz soru çok genel ve ucu açık bir konu dolayısı ile motosiklet kullanmak temelinde merak ve tutku ile alakalı bağlantısı olduğundan üşenmeden başlıkdaki sayfaları okuyun.SAdece 1 kişiden değil,bütün sl200 kullanan arkadaşların tecrübelerini okuyun,eminim size ciddi anlamda fikir verecektir.
Ehliyet kursu için size ucuz yollu bir yer söylemem zor zira şuanki yeni sistemde baya bir karışıklık var ve fiyatlar tavan yapmış durumda ancak ay itibari ile en uygun yer gis akademi merkezidir.Normal şartlara göre daha ucuz bu aylar ve bence sıfırdan başlamak adına en güvenilir eğitim merkezidie bana göre.