Merhabalar,öncelikle tüm forum kullanıcılarına bilgi paylaşımından dolayı teşekkür ederim,yaklaşık 1,5 ay önce katkısıyla bayiden Süperlight 200 aldım bunda forumun katkısı küçümsenemez tabiki ve şu an 410 km'de.Kendimi tanıtacak olursam;29 yaşındayım,Libadiyede bulunan Emaar İstanbul projesinde peyzaj mimarlığı yapıyorum.Evliyim çocuk sahibi henüz olmasamda 1 adet piyano ve 2 adet gitar babasıyım

Evimde Sancaktepede. Ne zamandır aklımda olan motosiklet isteğini gerçekleştirdim arabayı eşime bıraktım ve motorun keyfini sürüyorum en azından şimdilik çok soğuk olmayan havalarda işe gidip-gelirken ve haftasonları.
Nacizane motor hakkında söyliyebileceklerim; motor gerçekten çok keyifli,hız,vs gibi dertlerim olmadığı için benim isteklerimi güzel bi şekilde fazlasıyla karşılıyor şimdilik.İstanbul gibi bi yerde aracın ortalama hızını düşünürsek motor yeterince hızlı zaten keyif için ideal ve gayet rahat.
Yalnız dün akşam olan bişey hakkında sizden bilgi rica ediyorum;yolda seyir halinde sinyali kontrol etmek için gösterge paneline baktığımda yaklaşık 60 km/s ile yol alıyorken hız göstergemin sıfırda durduğunu ve çalışmadığını farkettim. Sabah gelirkende aynı sorun devam ediyordu sanırım bi kablosu vs. koptu.Sizden ricam;
1)Henüz rodaj bakımına bile gelmeden böyle bişeyin başıma gelmesi normalmidir?
2)Bu olay rodaj bakımına gidene kadar bana bi sıkıntı yaratırmı? gibi aklımda oluşan sorulara cevap verebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkür eder herkese kazasız belasız sürüşler dilerim,tekeriniz düz bassın..