Kutusu orjinal olduktan sonra her ikisi de olur, benim tercihim Motul bu güne kadar kullandığım tüm motorlarda...
Onceki yazismalarda Motul 10w 40 alinirsa daha iyi olur deniyordu
Yaz ayında,bu sayfada (bakabilirsinizde) bu motorun 8000tl üstüne çıkacağı ve yeni yıl itibari ilede özellikle şubattaki fuar sonrasıda 8250tl bandında resmi satışı olacağını söylemiştim.O dönem bazı arkadaşlar bu söylemimi "komik" bulmuşlar ve bu fiyat seviyelerine geleceğini hiç ummamışlardı.Oysaki bu söylemim "resmi distribitör" kaynaklı olup birkaç araştırma yapmam neticesinde söylemiştim.
kuba sl200 gelişen ekonomik dalgalanmalar ve dözvizinde fırlaması ile 8000tl bandını zaten aşacaktı.Bayiler tarafında ise muhtemelen en alt taban fiyat olarak 7500tl gibi bir ücretten satacaklar.Daha ucuz fiyatlarda lütfen "2016 model" çıkışlı olup olmadığna bakın ona göre karar verin.Mart ayında fiyatlar asıl rakamlara döneceğinden şimdilik pskolojik sınırı belli ettiler,mart ayında 8250tl arasında olacaktır (fuardan sonra yeni 2016 serileri gelecek,teknolojik olarak değişiklik olmayacak yine).Buna yeni sigorta ve olmassa olmazımız kalite lastikleride ekleyince 9500tl gibi bir fiyat ortaya çıkacak dolayısı ile sıfır makinelerde planlarınızı buna göre yapın.
[/URL]Onlardan biri benim. Açıkcası şaşırdım. Şubatta motoru alacağım , SL200'un anlamı kalmadı. Allahtan 2. elde yükseliş yok. Şu alternatifte rks v twin veya gv daha mantıklı gibi. Falcon freedoma zam gelmemiş henüz
@shadowmaster Hocam pardon, arkadasin sorusundan sonraki yazilanlar gozukmuyordu bende.
Onlardan biri benim. Açıkcası şaşırdım. Şubatta motoru alacağım , SL200'un anlamı kalmadı. Allahtan 2. elde yükseliş yok. Şu alternatifte rks v twin veya gv daha mantıklı gibi. Falcon freedoma zam gelmemiş henüz
Yeni bir kullanıcı olarak birkaç sorum daha var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
-Kasisten geçerken ön taraftan tak diye bir ses geliyor, amortisörden geliyor gibi hissediyorum bu normal midir?
-Lastiklerin basıncını kaç olarak ayarlıyorsunuz?
-500km oldu halen fabrika lastikleri ile kullanıyorum, henüz bir sorun yaşamadım ama rodaj mevzusu yüzünden hiç hız yapamadığımdan da olabilir diye düşünüyorum..Nitekim burada yazılanlardan dolayı lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Michelin city grip yerine bridgestone'un motorumuz üzerindeki orijinal lastiklerle birebir ölçülere sahip lastiklerini almamın performans açısından bir artısı olur mu? (michelin ile fiyat farkı biraz var biliyorum ama asıl merak ettiğim performansa etkisi olup olmadığı)
-Hız göstergesi ibresi 45-60km hız aralığında hafifçe aşağı yukarı titreme yapıyor, diğer hızlarda gayet sabit çalışıyor, servise götürünce soracağım ama sebebi hakkında bir tahmininiz var mıdır?
merhaba abilerim kardeşlerim yine bir soruyla karşınızdayımŞaka bi yana gerçekten çok faydalı bi forum burası
Muhtemelen sl 200 le alakalı son sorumu soruyorum 3-4 ay sonraya kadar
Ankarada yaşadığım için malum yaşayanlar bilir ayazı bol bir memlekettir bu saatten sonra motor kullanamayacağımı farketttim bugün çünkü gündüz sıcaklığı -1 derecelerde bu aralar hem motora hem kendime bi zarar vermemek için motoru yatırmaya karar verdim nisan ayına kadar .Değerli arkadaşlarım Sorum şu kenarları nispeten kapalı bir çardakta muhafaza ediyorum motorumu
Kış için ne gibi tedbirler almalıyım neler yapmalıyım neler yapmamalıyım motorda malum gece -10 lara kadar belki daha fazla düşüyor sıcaklık motorun sorunsuz bi şekilde tekrar kullanılabilmesi için neler yapılmalı ? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için![]()