İlk servis 500 bakımı 50 sonra ki ler katlanarak artıyor denildi siz servise gittiğinizde kaç para veriyosunuz 500 bakımı 50 tl - 1500 bakımı 120 tl - 3000 130 tl istanbul avrupa yakası iyi bi servis de önerir seniz iyi olur
Motora alarm taktirdim sabahları calistirirken çok zorlanıyorum hiç bir ateşleme tepkisi olmuyor okula gittiğimde aksam çıkarken yine aynı yolda da giderken kendi kendine duruyor yine calistiriyorum alarmı cikartmalimiyim yada neyden yapıyor olabilir
acr motor gayrettepe ali ihsan usta iyidir. harley dükkanıdır ama fiyatları makul bakımlarını ona yaptırabilirsin. birde ali usta var regal reptor ustası fulyada kubayı ben ona yaptırıyordum. bakımlarda zaten servise gerek yok parça lazımsada kendin temin edip ustana götürebiliyorsun sorun olmuyor. poyraza gitmeyin kendileri hem kazıkçıdır hemde pek kötü bir dükkan başında duramıyorsun falan gerek yok böyle şeylere işini düzgün yapan yerler varkenIstanbul avrupa yakası güzel adam akıllı bi servis varmı beyler elimde kalacak bu poyraz motor Şişli de ki kimseye de tavsiye etmiyorum herşey pahalı bi dediği bi dediğini de tutmuyor
Istanbul avrupa yakası güzel adam akıllı bi servis varmı beyler elimde kalacak bu poyraz motor Şişli de ki kimseye de tavsiye etmiyorum herşey pahalı bi dediği bi dediğini de tutmuyor
acr motor gayrettepe ali ihsan usta iyidir. harley dükkanıdır ama fiyatları makul bakımlarını ona yaptırabilirsin. birde ali usta var regal reptor ustası fulyada kubayı ben ona yaptırıyordum. bakımlarda zaten servise gerek yok parça lazımsada kendin temin edip ustana götürebiliyorsun sorun olmuyor. poyraza gitmeyin kendileri hem kazıkçıdır hemde pek kötü bir dükkan başında duramıyorsun falan gerek yok böyle şeylere işini düzgün yapan yerler varken