son sorum da sizin için geliyor; ankara'da ikamet ediyorum. ankara'da lastiklerimi ve siboplarımı değiştirebileceğim bir yer biliyor musunuz? ayrıca motorumu aldım ve şu an bayiye sevkiyatını bekliyorum. henüz hiç bir ekipmanımı da almış değilim. sanırım 10 günlük bir zaman sonra motorum gelecek. bu süre içinde ekipmanlarımı alabileceğim (marka takıntım yok) ürünleri sağlam ve kaliteli bir o kadar da hesaplı bir şekilde alışveriş yapabileceğim bir yer yönlendirebilir misiniz?
Dikkat etmemiştim üstad Ankara'da olduğunu..Sonunda Ankara'dan bir superlight daha cikti yalnız kalmaktan kurtuldum, Hoşgeldin öncelikle! İsmim Erdem, yaş 32, iş kamu, ikamet Eryaman kısaca...
Sorularına gelince, ben de Lastikleri michelin ile değiştirdim. LastikDeposu.com dan almıştım. Montajını Ulus-Yiba da yetkili servis var Işıl Motor... Ancak oraya Son gidişim oldu çünkü hem taktıkları sibop yüzünden (uzun tip) hava basmak işkence oldu, hem bi kontrol ettiğimde iki lastiğe de alakasız havalar basmışlar. (Biti 20 kusur biri 15 gibiydi),ayrıca zincir ayarını da cok sıkı yaptıklarını gördüm... bi de bu işlem için 120tl para aldılar.
Senin Motor sıfır... Servise gitmen lazım a bişey diyemem, ama usta tavsiyesi istersen, 30 yıldır motorla uğraşan, motordan iyi anlayan Abdullah Usta.. Kendisi biraz kırıktır, dobradır ama güzel insandır ve işini iyi yapar... Yerini sorarsan ayrıca tarif ederim
Ekipmanları hep internetten alıyorum... Yiba ya da Oran daki motomax bence pahalı veriyo.. Kıyafet konusunda da malzeme konusunda da sahibinden.com daki satıcılar, dokuyucu.com benim gördüğüm ekonomik yerler....
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
Shadowmaster, kedicik maskot olmuş vallahi, onu da gezdim ara sıra, çantaya at kafayı çıkarsın ordan...

)[/QUOTE]
hoşbuldum Erdem bey. ismim mustafa, yaş 30, ikamet etimesgut benim kısaca. motorumu ışıl motordan aldım. bugün haber verecekler sevkiyatın akibeti konusunda. umarım yaşadığınız olumsuzlukları yaşamam yetkili servis konusunda. oldukça ilgililer çünkü. motorum geldiğinde bir buluşma ayarlarız o zaman.