buji piposunun bir markası varmı acaba?
buji piposunun bir markası varmı acaba?
@haktanaksu Buji piposu da NGK fakat kodunu bilmiyorum üzerinde de göremedim.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6659445692.html?orderId=67173104778042
Ben bu saati aldım hocam tam oluyor bizim gidona. Alırken 1 inch i seçin veya mesaj ile bildirin, baya ilgili bir satıcı bana 16 günde ulaşmıştı saat.
Büyük ihtimal feyzioğluna o çantaları yapıp veren de onlar ve aynı çantayı sanırım bu adamlardan 150tl'ye alabiliriz @blackghost.
@exteras çanta almaya ya da yaptırmaya gidersen TRT'den Haktan'dan kartınızı aldım yanlara sosis ve arka çanta yaptıran arkadaş diye hatırlatırsan yardımcı olurlar. Çünkü bayağı bir kartlarını aldım eşe dosta dağıtmak için. Piyasa değeri 350tl olan çantaları 180tl'ye kendi istediğim ebatlara göre diktirdim.
Yola çıkmadan nasılsa bakım yaptıracaksın, yine de yanına 1 yedek buji ve ana sigorta almanda fayda var. Zincir yağın da yanında bulunsun 250 km'de bir yağlaman iyi olur. Yanında yağmurluk olsun ilave olarak eldiveninin üstüne giyebileceğin bulaşık eldiveni de al, sağanakta çok iş görür. Mevsim yaz olsa da uzun kollu t-shirt bulundur güneş battığında serin olacakrodajda olduğun için saat başı ufak molalar yerinde olur. Bir de elbette lastiklerine özellikle kaymak asfalt ve ıslakta hiç güvenme. Deponu ağzına kadar fulleme hava yapıp taşmasın ama mümkün olduğu kadar da yarım deponun altına inme derim. Farklı bir soru sormak istersen yazarsın
![]()
Merhaba köprüden geçmek için gerekli olan ogs hgs işlemi motosikletlerde nasıl oluyor? Normalde arabanın ön camına yapıştırdığımız o zımbırtıyı motora da yapıştırıyor muyuz?