Acaba zengin karışım mı yakıyor senin motor ? Ya da jikle kelebeği sen kapatsan da tam kapatmıyor olabilir mi ? Bugün 180 km yaptım fulledim 5,8 LT aldı benim motor 8000 devir 80-100 gittim üstelik !
Acaba zengin karışım mı yakıyor senin motor ? Ya da jikle kelebeği sen kapatsan da tam kapatmıyor olabilir mi ? Bugün 180 km yaptım fulledim 5,8 LT aldı benim motor 8000 devir 80-100 gittim üstelik !
Ben de bugün son kontrol ettiğimde 50 liralık 95 oktan benzin ileı 150 kilometre yapmışım. 50 lira 10 litre falan yapıyor ben 10 litrede 150 kilometre gitmişsem bende de bi sıkıntı var. Çünkü bana söylenene göre 50 lira aşağı yukarı 350-400 km götürür dediler. Jiklenin konumu mu yanlış acaba
Karbüratördeki fazla yakıt tahliye hortumu o, oradan gelebilecek benzinin egzosta damlamaması gerekli ortaya doğru boş bir alana yönlendirip boşlukta bırakın.
Hayırlı olsun![]()
Eyvallah
Ortalara doğru ondan daha kalın bir hortum daha var onun ucu da boşta bilgine. O da egzost emisyon için motora ek hava çeken parçaya bağlıdır, öylece salınsın şimdilik, ilerki kilometrelerde tekrar konuşuruz..,