Hepinize oncelikle iyi forumlar. Yaklasik 5 gundur bolca motor hakkinda okudum arastirdim. Yaz sonu gibi almayi planliyorum. B sinifi ehliyetim var 3 haftada da A2 alirim her halde diye dusunuyorum. Bu gune kadar elektirikli motor kullandim (Yuki Moni) ve universteye gecerken en azindan gercek motora sahip bir sey almam gerekiyor once aklimda Honda Shadow 750 Ace vardi ama fiyati yuksek ve motor buyuk geldi gozume, korktum acikcasi. Ilk motorum olarak bu motoru almakta karar kildim gerek goruntu gerekse yapilan yorumlar dogrultusunda. Bu sorularimi da en iyi siz cevaplarsiniz her halde.
Sizin dediginize gore uzerinde gelen lastikler cok kotu. Ilk aldigim gun gidip 0 lastik taktirsam olur mu? Ne onerirsiniz ve fiyati ne kadar olur?
Sifir almak icin en uygun yer neresi izmirde?
Boyum 188 ve 60 kiloyum motor altimda elbet kucuk durmaz ama rahat edebilir miyim? Bostanlida 1 tane var arada goruyorum. Belki kendisi buradadir...
Izmir cevreyolu, Izmir-Cesme ve Izmir-Aydin otobanini bol bol kullaniyorum. Motorla da kullanabilir miyim? Ruzgardan cok savrulur muyum?
Simdiden tesekkur ederim.
Sizin dediginize gore uzerinde gelen lastikler cok kotu. Ilk aldigim gun gidip 0 lastik taktirsam olur mu? Ne onerirsiniz ve fiyati ne kadar olur?
Sifir almak icin en uygun yer neresi izmirde?
Boyum 188 ve 60 kiloyum motor altimda elbet kucuk durmaz ama rahat edebilir miyim? Bostanlida 1 tane var arada goruyorum. Belki kendisi buradadir...
Izmir cevreyolu, Izmir-Cesme ve Izmir-Aydin otobanini bol bol kullaniyorum. Motorla da kullanabilir miyim? Ruzgardan cok savrulur muyum?
Simdiden tesekkur ederim.