arka fren ayarını yaptırmanız lazım,belki kampanadaki balatalar bitmişde olabilir.Kontrol ettirmenizde fayda var.
@einsof1385, boy kaç ?
Hocam boy 1.78
oturuş pozisyonunuz çok önde muhtemelen,geriye biraz gelin öyle denemeler yapın.chopper makineler rahat kullanım için tasarlanmıştır dolayısı ile ayakların çok önde olması rahatsızlık verir.
pedalların ayar durumu maalesef yok dolayısı ile uygun bir oturuş pozisyonu bulmanız lazım.
Teşekkür ederim.. yarın bi deneyeceğim bunu :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
@shadowmaster ; çok teşekkür ederim denicem bakalım dediğiniz gibi birazda alışmak lazım benim motor daha 5 günlük![]()
@shadowmaster ; çok teşekkür ederim denicem bakalım dediğiniz gibi birazda alışmak lazım benim motor daha 5 günlük![]()
@einsof1385, boy kaç ?
@eddie, hayırlı olsun tekrardan :cat:
@marvel23, İstanbul Maltepe Motor bu ay sonuna kadar 6.250'ye bırakıyor stoktan, ama nakliye ne olur, ödeme koşulu bilemiyorum, istersen bir ara, Galeri İlyas diye
@Rhodoks, hayırlı olsun şimdiden :cat:
Arkadaşlar vites değiştirirken tüm bacağımı kaldırma ihtiyacı duyuyorum o vites pedalını aşağı indirmek mümkün mü ; mümkünse bunu nereden yapabilirim? şimdiden teşekkürler