@shadowmaster eğitim yok, 300 km olsaydı keşke fakat 300 metre
Konuyu bayadır takip ediyorum, lastikler, aynalar vs. aklımda hepsi ama zaten şöyle 1-2 ay evin çevresinde dolaşırım sadece diye düşünüyorum 
@shadowmaster eğitim yok, 300 km olsaydı keşke fakat 300 metreKonuyu bayadır takip ediyorum, lastikler, aynalar vs. aklımda hepsi ama zaten şöyle 1-2 ay evin çevresinde dolaşırım sadece diye düşünüyorum
![]()
küçükyalıda salgın motor var bi ara derim
Geziye katılan tüm arkadaşlarımızın;
- Kask
- Korumalı Mont
- Eldiven
- Korumalı pantolon ya da harici koruma
- Korumalı bot
olmak üzere full ekipmanla gelmeleri gerekmektedir. Benzer gezilerde daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum, sonrasında üzülmeyelim.
Eksik ekipmanla gelenler grup sürüşüne alınmazsa kırılıp darılmasınlar.
Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermenizi rica ediyoruz.
Ve tabii artçınız olacaksa aynı şekilde
Görüşmek üzere![]()
listedekilerden en azından 2 tanesi olsun güvenliğiniz için,güvenliğiniz önemli herşeyden önce.
@haqan1987 kardesim bende avrupa yakasindayim ve hgs malesef bende de yok. o yuzden sirkeciden vapurla gecicem. Fikrini degistirirsen iskelede beklerim beraber geceriz.
Merhaba arkadaşlar ben de forma yeni ktoldım motoru alalı 1 gün oldu. Çok zevk aldım ce bu motorla başladım. Sonuçta bir scottr fiyatına alabiliyorsunuz. İstanbul şişliden aldım ve aynı motoru kullanan arkadaşlarla görüşmek yardımlaşmal isterim. Ofisim şişli camisinin karşısında genelde fulya tarafnda sürmeyi düşünüyorum.