Kuba Kuba Motor Superlight 200

@shadowmaster eğitim yok, 300 km olsaydı keşke fakat 300 metre :) Konuyu bayadır takip ediyorum, lastikler, aynalar vs. aklımda hepsi ama zaten şöyle 1-2 ay evin çevresinde dolaşırım sadece diye düşünüyorum :)

@shadowmaster eğitim yok, 300 km olsaydı keşke fakat 300 metre :) Konuyu bayadır takip ediyorum, lastikler, aynalar vs. aklımda hepsi ama zaten şöyle 1-2 ay evin çevresinde dolaşırım sadece diye düşünüyorum :)

O zaman önce eğitim :)
Ciddi bir kurumdan eğitim almadan sana bu motora bin demek büyük sorumsuzluk olur. Lütfen yanlış anlama bu tecrübeden kaynaklı bir durum ...

Teşekkür ederim @shadowmaster :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-kuba-superlight-200-4-aylik-motosiklet-214198518/detay

Üstadlar, şu motoru almayı düşünüyorum, sizce uygun mu? İl olarak bana en yakın yerde :)

makine güzel görünüyor,şimdi bindmeden ustaya götürüp baktırmadan bişey diyemiyoruz maalesef.

Kadiköy Motozer'de baktım motora bugün. Üstüne oturdum, rahat geldi bayağı. Sıfır almaya niyetliyim. 2014 modeli 6000 dediler, 2015 modeli 6350 civarı bişey. Anadolu yakasına bildiğiniz başka bir yer var mı uygun fiyata sıfır verebilcek? Tek bir yere bakıp karar vermeyelim. Motorumu da satışa koydum, umarım çabuk satılır...

https://goo.gl/maps/6vXyx

Evet arkadaşlar ,Riva - Şile gezimizin yol rotasını yukarıdaki linkden bakabilirsiniz.

İlk önce rivaya geçip,oradan şile otoyu üzerinde evin abla gözleme evinde yemek yiyip ayrılacağız.

Şile otoyolu üzerinden ister 1. köprü ister 2. köprü yollarına çıkış olacağından kolayca karşıya geçebilirsiniz.

küçükyalıda salgın motor var bi ara derim

Benim ev de o tarafta, bi bakayım teşekkürler.

@blackghost kağıthane uzak kalır bana malesef. Hgs de yok, zorda kalmazsam karşıya geçmeyi düşünmem. Yine de teşekkür ederim. Bir de bu michelinler ne alemde, kullananlar biraz yorum yazsa iyi olur...

ben michlein kullanıyorum,o konuyu noktaladık zaten,tek geçilecek bir lastik seçimidir şuan.

2006 model Keeway Superlight 150 kullanıcısıyım.
Aldığımda 1800 kmde idi. İlk sahibinden aldım, sahibi yurtdışında olduğu senelerce saklanmış binilmemiş.
Arkadaşım CamelBiker'da da Kuba SL200 var karşılaştırdığımızda zaten pek bir farkına rastlamadım.
Ben motordan gayet memnunum amaç hız değil sadece keyifli seyahat ise sonuna kadar beklentiyi karşılıyor.
2006 modelde bulunan titreşim sorunu tabiki yenilerinde yok. 50cc'nin farkından mı bilmiyorum ama ivmelenmesi de Kuba'ların benim motoruma kıyasla gayet güzel.
Yalnız yakıt olarak sanırım benim motorum daha makul davranıyor 47tl.ye fullenen depo şuan 380kmde ve henüz kırmızı çizginin başlangıcına gelmedi.
Yine kendi motorumdaki bir sorunu dile getireyim hatta tecrübeli arkadaşlar ile gezi sırasında birlikte inceleriz motorun alt kısmından yere yağ damlıyor. Öyle şakır şakır değil fakat insanın canını sıkıyor motoru bıraktığınız yerde geri gelince yağ lekelerini görmek :)
Keçelerdendir dendi keçeler değişti yine de sorunum çözülmedi. Kapağın içindeki bi contadandır o zaman dendi hadi contayı da değiştirdik sorun yine devam ediyor. Bilemedim :) Kapalı otoparkta durduğu için altına çay tabağı koydum o şekilde takibini yapıyorum her sürüşten önce de yağ seviyesini kontrol ediyorum. Eksiltecek derecede olmasada kafaya taktım bir kere :)
Bunun haricinde alınır ve binilir. Bu fiyatlara başka binilecek kaliteli ve yakışıklı motor yok malesef..

Geziye katılan tüm arkadaşlarımızın;
- Kask
- Korumalı Mont
- Eldiven
- Korumalı pantolon ya da harici koruma
- Korumalı bot

olmak üzere full ekipmanla gelmeleri gerekmektedir. Benzer gezilerde daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum, sonrasında üzülmeyelim.

Eksik ekipmanla gelenler grup sürüşüne alınmazsa kırılıp darılmasınlar.

Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermenizi rica ediyoruz.

Ve tabii artçınız olacaksa aynı şekilde :)

Görüşmek üzere :)

full ekipman sart mı ?

korumalı pantolon ve botumun olmaması gezi için engel mi ?

listedekilerden en azından 2 tanesi olsun güvenliğiniz için,güvenliğiniz önemli herşeyden önce.

@haqan1987 kardesim bende avrupa yakasindayim ve hgs malesef bende de yok. o yuzden sirkeciden vapurla gecicem. Fikrini degistirirsen iskelede beklerim beraber geceriz.

@barisilgas HGS her zaman lazım olacak.garanti bankasından alıcam bugün,sende almayı düşünürsen birlikte geçebiliriz kavacığa
@BlackGhost mesaimi ayarladım,birazdan hgs de alıcam.listeye ekleyebilirsin beni de

@haqan1987

Genel olarak etkinlik sayfamızda da gezi için bir başlık açmıştım,ordada ilgi oldu baya
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/147122-31-mayis-pazar-riva-sile-yolu-chopper-gezisi-owlcruiser%27in-katilimiyla.html

bu arada owlcrusier'da kendi sayfasından duyurusunu yapmışdı geçen gün;
https://www.facebook.com/OwlCruiser?fref=ts

Şuan için ortalama 20 kişiye yakın bir sayımız olacak gibi görünüyor an itibari ile ama ekstra olarak pazar günü başka arkadaşlarında katılması muhtemel olabilir.

Benim gezi ile alakalı tek endişem hava durumu olacak zira pazara kadar yağış bekleniyor istanbulda,yağmurlu havada da gezi olmaz dolayısı ile cumartesi gününe kadar bekleyip göreceğiz durumları.

Ancak gezimize olan ilgi güzel.sadece bizim motor sahipleri değil,farklı motorları olupda bizim makineleri merak eden insanlarda azımsanmayacak kadar çok ve bu tip gezilerde bu arkadaşlarımız için güzel bir fırsat.Hatta motoru olmayan ama mola noktalarımızda bizimle konuşmak isteyen arkadaşlarda var dolayısı ile yapacağımız gezimizi sadece chopper makineler üzerinde yoğunlaştırmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum ama elbetteki belirli kurallar çerçevesinde bu geziyi organize edeceğiz.

Merhaba arkadaşlar ben de forma yeni ktoldım motoru alalı 1 gün oldu. Çok zevk aldım ce bu motorla başladım. Sonuçta bir scottr fiyatına alabiliyorsunuz. İstanbul şişliden aldım ve aynı motoru kullanan arkadaşlarla görüşmek yardımlaşmal isterim. Ofisim şişli camisinin karşısında genelde fulya tarafnda sürmeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de forma yeni ktoldım motoru alalı 1 gün oldu. Çok zevk aldım ce bu motorla başladım. Sonuçta bir scottr fiyatına alabiliyorsunuz. İstanbul şişliden aldım ve aynı motoru kullanan arkadaşlarla görüşmek yardımlaşmal isterim. Ofisim şişli camisinin karşısında genelde fulya tarafnda sürmeyi düşünüyorum.

hoşgeldin aramıza.bu hafta sonu pazar günü bir gezi etkinliğimiz var katılmak istersen mesaj atabilirsin.

Arkadaşlar bu arada sadece bu başlıkdan geziye katılım için mesaj atan arkadaşlarımız aşşağıdaki listedeki gibidir, ismini unttuğum var ise lütfen ismilerini belirtsinler listemize alalım.

@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci

owlcruiser 2 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.

31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar