abicim zincir işinde takipteyim bak![]()
Zincir takımı diye bir şey yok, öyle metre ile alacağım aslında. Aldıktan sonra da baklalardan geçen 2 asma kilit takacağım, gerisi Allah'a emanet. Bu zincirler özel üretim olduğu için "merhaba bana 1 m kes" diyemiyorsun, yani dükkanda yok. Ben Doğukan Çekik Halat'ta buldum. Kontak ismi Atakan Akçağ. Önceden sipariş ediyorsun, kesim yapıp Tuzla'dan gönderiyorlar şubeye. Benim önce bir kaynak işim var onu bitirince alacağım zinciri. En kalın olanı yani 80-100-13 bizim jantın aralıklarından 7mm fark ile geçiyor. Sordum ve ölçtüm. Yine de kontro için tekrar sormakta fayda var. Aslında 80-100-100 de öyle her makasla kesilen bir zincir değil özel alaşımlı makas lazım kesmek için ama yine de elinde makasla gezen adi hırsıza karşı en güvenlisi 13mm olanı. Zaten 1 metresi sanırım 3 kilo falan geliyor. Bunu makasla kesmek isteyince makasın ağzı darmadağın oluyormuş. Aramak istersen telefonları 0216 306 15 65, Kartal'da şube var teslimatı oradan yapıyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Bu arada ;
- 80- 8 = 40 TL / m
- 80-10 = 63 TL / m
- 80-13 = 90 TL / m
Geçen hafta benzin alırken depoyu fulletiyim dedim ağzına kadar doldurttum, eve gelip kilitlediğimde yan ayak üzerinde durunca deponun sol tarafına baya bi benzin sızmış iki gün sonra farkettim. Sabunlu su ve ıslak mendil denedim ama lekeyi geçiremedim. Önerisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar stop ve led çakarı taktım motora sizinde fikirlerinizi almak isterim(eski stop kırıldı sırf bakalit 55 tl olunca bende bunu aldım 25 tl ye) https://youtu.be/gxHB-qTT3WQ
sinyaller zaten başıma belalar ya heryere takılıyolar küçük led olanlardan almıştım fakat çok dandik çıktılar hemen bağlantı yerinden kırıldılar, alan hiç bir arkadaşımın iyi olmadı sinyalleri onada bir çözüm bulucam. saygınızdan ötürü çok teşekkür ederim.sinyaller çok sırıtıyor ve kaba durmuş,siyah kafalı led sinyal alıp takarsan çok şık durur.
Ben şahsen bu tip stopları sevmediğim için bişey diyemiyorum,zevk meselesi tabi.
sinyaller zaten başıma belalar ya heryere takılıyolar küçük led olanlardan almıştım fakat çok dandik çıktılar hemen bağlantı yerinden kırıldılar, alan hiç bir arkadaşımın iyi olmadı sinyalleri onada bir çözüm bulucam. saygınızdan ötürü çok teşekkür ederim.
çok teşekkürler alınacaklar listesine ekledim kendimin para olduğu zaman alıcamşunları al,işini görecekdir,normal orjinallerdende daha sağlamdır.
http://tr.aliexpress.com/item/12V-Universal-6-colors-2pcs-Bullet-Motorcycle-LED-Turn-Signals-Lights-10mm-screws-For-Retro-Harley/1953377379.html
lastiklerle toplam 100 km anca yapmışımdır hala uzerindeki madde geçmedi ama inanın stock lastikten kat ve kat daha iyi. şuanlık viraj ve ani kalkış için bişey diyemem çünkü dediğim gibi üstü hala o kaygan mum ile kaplı ama kesinlikle o lastiklerle kullanmayın değiştirinSlm arkadaşlar yakında yakıt testi yapmak istiyorum da normal kullanımda km de kaç kuruş yakıyor ölçen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Yeni lastikler hayırlı olsun. Yol tutuşuna etkisi nasıl oldu. Ben motoru yeni aldım dört gündür kullanıyorum lastikler biraz riskli geldi. Özellikle virajda ve ani kalkışlarda. Değiştirdiğime değer mi? Kayma sorunu ortadan kalkar mı
çok teşekkürler alınacaklar listesine ekledim kendimin para olduğu zaman alıcam
Merhaba arkadaşlar stop ve led çakarı taktım motora sizinde fikirlerinizi almak isterim(eski stop kırıldı sırf bakalit 55 tl olunca bende bunu aldım 25 tl ye) https://youtu.be/gxHB-qTT3WQ
Slm arkadaşlar yakında yakıt testi yapmak istiyorum da normal kullanımda km de kaç kuruş yakıyor ölçen var mı?
Yeni lastikler hayırlı olsun. Yol tutuşuna etkisi nasıl oldu. Ben motoru yeni aldım dört gündür kullanıyorum lastikler biraz riskli geldi. Özellikle virajda ve ani kalkışlarda. Değiştirdiğime değer mi? Kayma sorunu ortadan kalkar mı
sizinle paylaşmak istedim çoğu arkadaşım sürekli gün içinde benimle motor değişmeye çalışıyo ki bahsettiğim motorlar 600cc yada üzeri yarış motorları adamlar rahat motor istiyolar ve benim motordan inince yüzleri gülü çok tatminkar bir motor bence, bende onların motorlarını kullandıkça hızın bana göre olmadığını sadece yolda olmanın bana keyif verdiğini fark ettim motorumla çok mutluyum foruma üye olmadan okuyan motor hakkında fikir edinmeye çalışanlara kesinlikle tavsiye ederim(hız olarak 120-140 arası top olsa otobanda sollamak rahat olur araya sıkıştıriyim dedim ) herkese keyifli kazasız belasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
bide internette gezerken şöyle bir resim gördüm hoşuna gidenler için oluyomuş bizim motorlarada fikir olur. https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/h...=48f3fbf71742a4c4722ca40c5e7e32b5&oe=55DD925F