@ogeday35,
Öncelikle hayırlı olsun. Şahsen ben kilometresi ne olursa olsun 2.el bir motor alsam ilk işim yetkili servise gidip kontrol ettirmek olurdu. Hem içiniz rahat eder hem de tanımış olursunuz motorunuzu. Muhtemel bir önceki serviste motor tam ısınmadan rölanti ayarı yapılmış durumda. Başlarında bekleyin motor 4-6 dakika çalışsın sonra ayar etsinler. Bir de hava filtesinin temiz olduğundan emin olmak gerekiyor.
@fada,
1)Tecrübeniz ne kadar scooter ile ? Yine de önerim vitesli eğitim sonrası çok rahat, verimli ve güvenli kullanabileceğiniz yönünde. Agresif bir motor tarzı olmasa da CC ve yapı olarak, makinenin torku tatmin edici. Bu güce ve debriyaj kavramına alışmak için eğitim ve bol pratik öneririm size, özellikle sıkışık trafik ve dar alanlarda düşük süratlerde ve virajlarda sorun olmaması için,
2) Yaşınız ve yazım tarzınız gereği sakin ve temkinli bir kullanıcı olduğunuzu seziyorum. Çok hızlı kaçış manevrası ve slalom gibi atraksiyonlara girmeden, dikkatli ve sakin sürüş tarzına, doğru konumlanmayı bilene keyif veren bir motor SL200,
3) Kronik sorun lastiktir. Ayna ve boş vites olayı kullanıcıya ve bazen motora göre değişiyor. Örneğin ben henüz hiç boş vites sorunu yaşamadım, ama aynaları yükselttim, ilk fırsatta da lastikleri değişeceğim,
4) Maalesef mevsim gereği uygun

5) Burada 2 başlığımız var, genel sohbetlerimiz dışında bir sorunuz varsa keyifle cevaplarız. İlave olarak daha önce de söylediğim gibi sonuçta 13 beygirlik ve 200 CC'lik tek silindir bir motor bu. Sürüş tarzınız ile uyuştuğu sürece ve beklentinizin ne olduğunu bilerek aldığınız sürece memnun kalacaksınız. Bu tarz bir motor alınca hele ki Çin üretimi olunca, parlak alanları her zaman cilalı, gerekli parçaları bakımlı tutmanız lazım. Motor ile ilgilenmeyi seven için problem olmaz. Mesela ben her Pazar 1 saat geçiriyorum motorla. Genel bakım, yıkama, yağlama, parlatma, seyretme

vs vs. Kullanılan malzemeler gereği her daim eliniz üstünde olmak durumundadır. Bu bir dez avantaj değil, gerekliliktir ve keyiflidir de bence. Bunun dışında ilgi çekme oranı yüksektir. 10-15 motor arasına park edersiniz yüksek CC'li race, enduro motorlara değil gelip sizin motora bakar ve bolca soru sorarlar. Bir de özellikle çevre yolu ve otobanlarda maksimum sürati 110 - 115 km/h olduğu için sürüşünüzü de ona göre ayarlamak durumundasınız.
Şimdilik benden bu kadar...
@haqan1987,
IRC konusunda kesinlikle BlackGhost ile aynı fikirdeyim.