Bilindigi uzere on lastik 110-90 / 16 orjinal hali bu. Michelin city gripte one en uygun 110 - 80 / 16 var 210 tl 1 cm yanak dusuk oluyor. Arka lastik icin 130-90/15 orjinal , michelinde 140-70/15 var 230 tl 1 cm daha kalin 2 cm daha dusuk. Sknti yaratmiyor arka maşada. Islak zemin performansida gayet tatmin edici. 10 mayisa dek temin edebilir benim lastikler siparisten 2 gun snra geldi cumadan cumaya duzenli kargolari oluyormus. Bu arada yurt disinda alisverisi ebay uzerindenmi yapiyorsun kardesim.
Arkadaşlar merhaba,
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=208839502&io=0&rnd=1104
İlandaki sl200 nasıl sizce?
Evet benim 5 parça siparişimin toplamı da 60 USD civarında, heyecanla bekliyorum, en çok da sis farı takımını. Bir de yan sehpa için taban alanını genişleyen papuç sipariş ettim. Sanırım kaynakla tutturacağım geldiğinde. Moturum gece eğimli bir yüzeyde sürekli ve yan sehpada kalıyor çünkü. Çok şık lazer kesinli modeller de vardı ama bizim sehpaya uymazlar. Montaj sonrası paylaşırım görünümünü.
Lastikler için beklemedeyiz merakla
Oooo gelmiş fotoğraflar. Bence metzeler için 400 TL farka değmez. Sonuçta michelin de gayet güvenilir bir marka. Aklıma yattı benim.
Bu arada sizde de orjinal aynalar var ve muhtemel memnun değilsinizdir. Bir sayfa öncesinde benim ayna uzatmalar için bulduğum çözüm var, ben çok memnunum tavsiye ederim size de.
ürün güzel,bir dahaki sefere yapacağım alışveriş listeme ekleyeyim bunuda
sana bir tavsiye daha vereyim montaj için,bostancı carefour da bir ürün var,metal yapıştırıcı bir ürün ama çok sağlam yani.
bison epoxy metal yapıştırıcı adında gerçekten çok iyi bir ürün var.İstersen bunu alıp deneyebilirsin.Çiftli bir yapıştırıcı tüpü var bu ürünün ve ikisini aynı kapta karıştırıp yapıştıracağın yere sürüyorsun,çok etkili bir ürün her türlü "metal" aksamı yapıştırıyor kaynak gibi.
Bu arada barisilgas'ın lastik fotolarını bekliyorumherhalde lastik işini bu hafta çözeceğiz gibi...
Çift kompenantlı epoksi yapıştırıcı iyi fikir. yapışmasında sorun olacağını sanmıyorum, kafamdaki tek soru işareti ayağın nikelejlı, gelecek parçanın da boyalı olması. Bu durumda yapışma gerçekleşse de yük üstündeki performansı kestiremedim açıkçası. Parça bir gelsin de hele bir yolunu bulacağız, parçada bir vida değilği de var, belki vida + epoksi daha güvenli olur.
Lastik meselesine ben de çok sevindim. Bütçenin bir anda yarıya düşmesi süpriz ve güzel oldu. barisilgaz, satıcı bilgilerini benimle de paylaşmanı rica ediyorum. Bu arada bir sorum var sibop değişimiyle birlikte iç lastik de takıldı o zaman sanırım ? Bu durumda tüm maliyet ne oluyor onu da yazarsan çok memnun olurum. Güle güle kullan :cat:
Şu lastikleri değişip toplu bir SL200 gezisi yapsak mı acaba![]()