Kuba Kuba Motor Superlight 200

@Keops17 her seferinde 50 tllik benzin alıyorum. Kırmızı çizgiye yaklaşınca tekrar 50 tl alıyorum.O arada 300 320 km arası yol yapmış oluyorum. Bu yol şehir içi dur kalkı aralarda çırpınışı çok olan kabataş yolu genelde.

@keops ; Birol'un verdiği bilgiler doğrudur, şehir içi hava filtresi tıkalıysa max 15-17 kuruş yakar, ekonomik sürersen 13-14 kuruş...

Depoyu tamamen bitirip 62,30 kuruşa fulledim. Hem şehir içi hem şehir dışı düşük devirlerde de tapa gazda kullanıp deponun dibini görene kadar kullandım. Tam olarak 445 km yol yaptım. Ne kadar yakıyor sorularına cevap olsun. 62,30•445=0,14

Bunlarda benden..
Çantaları yenilemişdim geçen cumartesi günü feyzioğlundan,güzel oldu.eskileride depoya kaldırdım.merak edenlere söylim,kapasite olaarak eski çantaları komple alıyor (1 tane olarak) ve ayrıcada yerde kalıyor baya.

[url]http://i.hizliresim.com/RY6GJ1.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/a5Bgoz.jpg[/url]

Çanta modeli tam nedir aynı şekilde mi monte ediliyor tadilat gerektimi

feyzioğlundan armode çanta modelidir.Çantalar beraberinde montaj aparatı gelmektedr onları takmalısınız.

Arkadaş 1 yıldır motor sahibi, akü nerede diye soruyor, sen kickstart diyorsun ya Mesut, ilk görüşmemizde çaylar benden :)

bi şansımı deneyeyim dedim abi :) arkadaşın ayağına kuvvet :)

Arkadaşım çok teşekkür ederim yardımın için, kick start ı da deniycem, umarım çözerim.

çalıştırabildiniz mi motorunuzu ?

ayrıca belirtmek isterim. geçen sene mayıs ayında almış olduğum superlight 200 ümü geçtiğimiz hafta satmış bulunmaktayım. iyi kötü 16 bin km geçti. fiyat performans olarak gayet memnun kaldım.

Herkese günaydın bugün 2016 model 0 kuba 200 sl mat siyah bakmaya gidicem nasip olursa, Bakarken nelere dikkat etmeliyim nelerini kontrol ediyim biraz bilgi verebilir misiniz ?

Herkese günaydın bugün 2016 model 0 kuba 200 sl mat siyah bakmaya gidicem nasip olursa, Bakarken nelere dikkat etmeliyim nelerini kontrol ediyim biraz bilgi verebilir misiniz ?

0 motorun nesini kontrol edeceksin dostum :) Boyu boyuna, huyu huyuna uygun mu ona bak yeter.

Yav bu petrolden benzini aldım fulledim eve gittim benzin benzin kapağı ve gösterge altından sızma yapmış dökülmüş açtım kapağı hava yapmış heralde indi assa doğru sonra 1 tur attım geldim yine oldu diğer gün yine bi tur attım yine oldu nasıl olcak bu böyle

Yav bu petrolden benzini aldım fulledim eve gittim benzin benzin kapağı ve gösterge altından sızma yapmış dökülmüş açtım kapağı hava yapmış heralde indi assa doğru sonra 1 tur attım geldim yine oldu diğer gün yine bi tur attım yine oldu nasıl olcak bu böyle

bu sıkıntının bir çok sebebi olabilir. hortumları kontrol edin öncelikle, gözle görünür bir yerden sızıyorsa sorunun kaynağını bulabilirsiniz.onun dışında yakıt müşürü ile ilgili bir sorunda olabilir.

Bişey danısıyım dedim motoru almadan önce. Şuan 2015 model 0 7300 tl plaka ruhsat falan derken 7700 falan gelir. Bir ilan gordum 2015 model kuba 200 1000 km 6,500 tl sizce 0 mı alıyım 1000 km olanımı

motor temiz kullanılmış ve ciddi bir sıkıntısı yok ise 1000km olan makineyi alabilirsiniz ancak bir ustaya götürüp fizibilite ettrin motoru,emin olun.

usta ilan bu bir bak istersen;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-2015-model-sifir-gibi-plus1-sebebiyle-satiliktir-285751661/detay

Depodaki boğazı geçtiyse benzin taşma yapıyor özellikle yan ayaklıkta.

Sana önerim depoyu tam fulleme veya fulledikten sonra ilk 50-100 km motoru arka ayaklıkta bırak.

Merhaba abiler, ablalar. Sissy bar konusunda yardıma ihtiyacım var. Bizim sissy bar bana çok uzun geliyor, beğenemedim bi türlü. Bunun daha kısa olanlarından arıyorum. Lakin uyup uymayacağından emin değilim. Bildiğiniz bi yer var mı bakabileceğim. Hani deneyerek kesin emin oluruz vs diye. Şimdiden danke schön.

Şöyle de göstereyim daha açık olsun;
Bu benim istediğim
LAkNkJ.jpg
[/url][/IMG]

Bu da bizim ki
D2zmL1.jpg
[/url][/IMG]

sisi bar konusunda farklı modellerin ürünlerine bakabilirsiniz ancak montaj için ekstra apartlar gerekebilir.Bunları ya temin edeeksiniz yada bir demirci-tornacı gibi biryerde özel ölçü aldırıp kestireceksiniz çünkü birebir montaj noktaları beğendiğiniz sisbarın apartlarına uymayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar