@Haktan : internette de far ampulü satan yerlerde de var LED. Asıl problem led devresi ve soğutucu ile beraber far yuvasına büyük gelebiliyor. Ben LED'in orjinal duy yuvasını çıkartıp motordaki yuvaya adapte ettim sorun olmadı. Yerinde bakmak lazım. Bostancı sanayide bir yer var yanında da elektrikçi var. Anında prova etmek için pratik bir çözüm olabilir...Bu arada korna altında sis farı çukurda vs esneme yapınca bir yere çarpmıyor mu? Onların gücü belli aydınlatmaya çok desteği yok. Ben oraya da beyaz LED taktım, dağınık ışık veriyor ama gündüz görünümü için faydalı...
@fatih ; 5.000 RPM üstünde boğulması buji, buji piposu, kablosu, hava ayarı gibi nedenlerden olabilir. Daha dün İzmit-İstanbul yaptım 9.000'de boğulma falan yok. Ayarlara baktırmanda fayda var. Arka fren müşürü fren pedalının orada çok ince bir ayarı var temizleyip kendin de yapabilirsin ön fren kolunun oraya da wd40 sıkıp temizleyip dene bence. Ön fren sıkılınca "tık sesi" nerden, niye gelir anlamadım bu cümleni ?
@ghost ; her bi soruyu shadow750 üzerinden yanıtlama. Vardı da biz mi almadık

Bizde motor belli işte 13 beygir 200 CC, her yeri gevşeyebilir, elektrik kontak noktaları japonlara göre çooook nazlıdır, 20 yıllık motor tecrübemde karbüratör saplaması gevşemesi görmedim, geçen hafta onu da gördüm, hava girişi açılıp motor stop etmese karbüratör düşecekti

gerçi hava filtresi bağlantısı tutardı ama komikti yani...