Bugün vakit bulamamıştım şimdi gördüm yazılanları. Ne güzel, artık SL200 hakkında tecrübeli arkadaşlar artıyor, bayrağı devredip biraz dinlenme vakti geldi sanırım
@t.yıldız ; şimdiden hayırlı olsun. Hangi güçte, kaç CC bir motor aldığının bilincinde olup kullanırsan SL200 ciddi problem çıkartacak bir motor değil. Elbette her cruser / chopper gibi özel bir ilgi istiyor nazlı bir kadın edası ile...
@drakyuz ; ben nerede önerdim o boyutları ? benim Michelin City Grip lastiklerim aşağıdaki ölçülerlede :
Bu lastikler takılırken, aynı zamanda janttaki supap deliği genişletilerek L Supap takıldı bende. Evet orjinallerde iç lastik var, değişim sırasında subabı da değişerek lastiklerinizi
"tubeless" hale getirmek akıllıca olur :cat:
@FredericB ; size de şimdiden hayırlı olsun :cat:
@muko & joviden ; 200 CC, 13 beygir ve kendince naçizhane bir sıkıştırma oranı bulunan 63mm'lik bir pistondan çok uçuk ve tatmin edici sesler beklemeyin. Birçok şekilde sesi arttırmak mümkün, ancak klasik bir w-twin'den ve en azından 600 CC bir motordan gelen o etkileyici sesi yakalamak pek kolay değil SL200 için. Rölanti ve düşük süratlerde mutlu olsanız da gazı açtıkça saçmalaşan bir ses durumu oluşabilir. Yeniden egzost yaptıranlar oldu aramızda 200-250 TL harcayıp, ancak yüksek devirlerdeki ses beni hiç tatmin etmedi. Yine de farklı yöntemlerle bu taz bir arayış size özel bir arayıştır, deneme ve sonuçlarını bizlerle paylaşırsınız umarım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
@caner ; 500 km olunca servis yağı değişsin ve yağ süzgecini MUTLAKA temizlesin. Sonrasında da daha önce söylediğim gibi gazı 1/2 ya da max 3/4 oranında açmak ve 1 saati geçmeyecek şekilde tüm viteslerle, farklı devirlerde sürmeye devam etmek gerek. 500'den sonra 6.000-6500 RPM civarında arada 90-100km/h sürebilirsin yol durumu uygun oldukça ...
Ön cam bende orjinalden siyahtı. Cam filmi bombeli yüzeylerde tam performanas vermeyebililir. Eski motorumda (kawasaki ER6-F) camı içten selülozik spray boya ve üstüne vernik ile kendim boyamıştım, gayet tatminkar ve keyifli bir sonuç almıştım.