@hayko5; 2 kez şiddetli yağmura yakalandım, birçok kez de benzinlikde tazyik tabancasıyla ölesiye yıkadım motoru

hiç başıma gelmedi. umarım senin sorunun sudandır da kuruyunca geçer.
@shadowmaster; aldığımız en ufak bir ev aletinde bile kullanma talimatı bulunurken koca motorun olmaması beni bir hayli sinir ediyor. hadi aldığımız yerin vermemesini geçtim, internette sadece keeway olarak ve sadece ispanyolcasını bulmuş olmak da bir o kadar sinir edici. hortum konusunda ustayla da uğraşmak istemedim açıkcası
@avici; o tür yavaşlamalarda eğer düşük devir-yüksek vitesdeysem benim zincirden de bazen şakırtı geliyor. ben de zincirimi yeni gerdirdim. vites düşürüp öyle hızlandığımda geçiyor. ama senin sorunun daha farklı bir şey olmalı.
bir zıngırtı da kickstart yan kapağa vuruyordu. sabitleyip araya koyduğum bir lastik parçayla sorunu çözdüm.
bir kaç soru da benden gelsin. hava filtremin durumunu merak edip söktüm. ok ile gösterdiğim kafası yuvarlak boru, daire içine aldığım yere kadar dayalı. o kadar çıkık değil. o borunun içinden gelen bir miktar yağ süngeri yağlıyor. süngerin yağlı olmasının hava geçişini olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum. fotoğraftaki gibi uzatmaya çalıştım, çektim gelmedi

böyle bir yağlanma sorunu ile karşılaşan var mı? ayrıca kırmızı çerçeveye aldığım kanalın içinde bir metal ızgara daha var.
son olarak bendeki üç delikli plastik parça fotoğrafta görünen metal ızgaranın solunda. yani sıralamayı soldan sağa doğru sayacak olursak:
1 - üç delikli plastik parça
2 - metal ızgara
3 - çerçeve içindeki sünger
4 - metal ızgara
DİPNOT VE TEŞEKKÜR: fotoğraflar @shadowmaster'ın hava filtresi temizleme mesajından alıntıdır. tüm hakları saklıdır ve telif hakkı @shadowmaster'a aittir

beni bu saatte fotoğraf çekmekten kurtardığı için kendisine teşekkür ederim

fotoğraflı paylaşımlarımızın böyle bir kolaylığı oluyor işte.