Bugün arka amortisörün yayını sıkıştırarak sertleştirdim. Cbr 250 nin amortisör ayar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
Bugün arka amortisörün yayını sıkıştırarak sertleştirdim. Cbr 250 nin amortisör ayar aletiyle yaptım. Motor şuan 350 km oldu. 1 kez araziye çıktım. Lastikler çok kötü yolda arka frene basınca kitliyor ama durmuyor kızaklayarak devam ediyor
kaldırımdan atlarken ön fren kaliperinden tak diye ses geliyor. Bu sesi nasıl hallederiz bilmiyorum. Hergün kullanıyorum. O Yüzden akü şu an iyi gerçi daha iki hafta olmadı bile. Zincir çok bollaştı. 2 kez ayarladım. Yol motoruna göre gevşek bıraktım ama kullanma kılavuzu yok ki nasıl yapacağımı bilemedim. Kardeşim motora bindi öyle ayarladım. Titreşim üst devirlerde var ama alt devirlerde yok denecek kadar az. Yakıt 100 km de 3 litre civarı ölçtüm. Ilk fırsatta lastiği değişmeyi planlıyorum. Motor güzel gören herkesin dikkatini çekiyor. Egzoz sesi çok hoş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
Bugün arka amortisörün yayını sıkıştırarak sertleştirdim. Cbr 250 nin amortisör ayar aletiyle yaptım. Motor şuan 350 km oldu. 1 kez araziye çıktım. Lastikler çok kötü yolda arka frene basınca kitliyor ama durmuyor kızaklayarak devam ediyor