önceleri mondial uag almak istiyordum şimdi kubanın cg 150 sport modelini almak istiyorum,ama babam gidiyor mondial bayisine mg deluxe bakıyor bakalım ne olcak
kardes bence mondialden uzak dur.125 uag yerine 125 mg çıkardılar 1550 tl.Mondialin arka amörtisörleri cok sert durmadan arka atıyor.Kuba cg 150 iyibir seçim ama Mg 125 Delux gibi sport model almak istiyorsan benim motorun sport modeline bakabilirsin.Şahsen 150 lik motor alma imkanım olsa cg 150 balansör teknolojili bir motor alırdım.Yine de karar senin ama mondialden uzak dur bence.Görünüşe aldanma.
Gereksiz Yere Banlanmayalım boşver:cherry:
Bu Arada Motorun İçin Bir Önerim Var Bizim burda Bir Adam Yapdı Motara Kafalık Takdı Kırmızı Süper Duruo motor Sende Bir Dene Bak İmkanın Varsa Süper Bir Duruşu Oluyor:wiinkk:
valla sitesinde siperli diye yazmıslardı ondan bende siperlik dedimfiyatı ne kadar olur peki senin bilgin varsa söylersen sevinirim.gercekten güzel durosa takarız problem diil
![]()
Siperlik demek istedin herhalde.evet burda cg 100 e yapmıslardı ama o bana göre sport modellere yakısıyor.hanı bu titpte değilde sport tipte cıkan modeller var,onlara yakısıyor bence.ama sağol öneri için.imkanım olursa denemeye bakarım.