Kuba Kuba Fastwind 200R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı Olsun Kardeşim Çin Malı Diyolar bu motorlara ama çin malı değil United Motors Üretiyor bunları Ve Türkiyede Bu Motorlar Kuba markası altında Satılıyor Ondan Sonra Çin Malı Oluyor Kuba Yerine Honda-Yamaha-Kawasaki-Suziki Satsa ooo orjinal japon olurdu Ah Güzel Türkiye'min güzel insanları Araştırmadan etmeden hemen Çin malı nede olsa Markası Kuba.

ben bu 200 cc motordan aldım göründüğünden daha şık ve performansı çok yüksek ben memnunum alacak arkadaşları tavsiye ederim.

Buda yalan oldu:queen:

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Mehmet senin iş yalan olucak gibime geliyor. Yada bahara kalacak galiba

valla abi havalar malum biliyorsun hafta içide çalışıyorum bi hafta sonum var işte ondada sabah gelebilirim ozamanda sen işte oluyorsun sabahta daha kış olduğu için buzzz :D sen en iyisi kargo ile yolla ben hallederim başka yapacak bişey yok yani

Malzemeler eline geçince test sonuçlarını buradan bekliyorum mehmet. Hızın ne oldu, yakıtına nekadar etki etti,...

Valla abi Testler Kötü dişliyi taktım 5. vites yok oldu sanki yemiyor 5. vitesi devir düşüyordu. havafiltresini taktım sanki yakıt biraz artar gibi oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dişli konusunda benimde yenile bir tecrübem oldu.

orjinal 40 dişli var idi.

36 taktım direk, dediğiniz gibi oldu. 4. vites güçlü ama 5. vites öldü.

şimdi tekrar 40 dişliyi taktım, ama 38 arıyorum hala :)

sizde bir numara daha büyük dişli deneyin. zaten bir numara küçük dişli deniyorsanız vazgeçin ;)

kolay gele

sizde bir numara daha büyük dişli deneyin. zaten bir numara küçük dişli deniyorsanız vazgeçin ;)

kolay gele

Biz orjinali 15 olan ön dişliyi 16 ile denedik. Öndişlide 1 birim arka dişli ile kıyaslandığında 4 dişliye tekabül ediyor. Arka dişlide yanılmıyorsam orjinali 38 yada 40 diş. Ön dişliyi 16 yapmak önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağladı bende. Son hızım değişmedi ama son hıza ulaşma sürem uzadı. Artçılı kullanımda büyük dişli sorun olabiliyor.

Valla ben geri orjinal dişliyi geri taktım ama hazır sökmüşüm birde sağına soluna bakım dedim temizledim motoru en sonunda dişlileri kontrol ettim 2011 model ve 10873km de motorum daha önce dişli değişmedim ve uçlar sanki hiç aşınmamış gayet iyi durumdaydı dişliler bu arada motosikletim şuan eskisinden daha iyi gitmeye başladı zincir kırılmayacak şekilde normalden hafif biraz gergin tuttum arka lastik 30 ön 28 olacak şekilde hava basınçlarını kontrol ettim. her 1000-1250km (Kesinlikle 1250 yi geçmem) de yağını değiştiririm. Normalde Castrol Power 1 10W-40 yağ kullanırım fakat bu sefer bir tavsiye üzerine Castrol Power 1 Racing 10W-50 Yağ Koydum Vites Geçişleri Çok daha rahat geçmeye başladı. ve motosiklet birazdaha atikleşti bayılmıyor ve hız olarakda fark etti 135i geçmeyen motosiklet 145km/h ulaşmaya başladı (Yakıt Olarakta fark etti tabikide) (O motor o kadar yapmaz diyenler tabi olacaktır km saat bozuktur diyenler için Herzaman yanımda GPS Taşırım Ufak Avuç içi kadar km saati yanlış ise o yanlış değildir heralde) tabi bunda tek yağ değil Elyaf Hava filtresininde faydası var. havayı daha iyi çekiyor ve bujininde değişim zamanı gelmişti şuan halen aynı buji ama değişimimde İridyum NGK Marka buji kullanacağım ve fark edecektir yakıt konusunda. (İridyum buji yakıt tüketimini Çok azda olsa azaltıyor) Faswind200R' ların buji Kodları Normal NGK DPR8EA-9 İridyum NGK8EIX-9 dur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

kolay gele

Rks Titanic 200 de max kaç gördün hız olarak ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Bu Motosiklette Cg Serisi Olarak geçiyor egzantrik Zinciri Yok Egzantrik Şiş ile işlev Görüyor bu motosiklete cg lere uygulanan 125 cc motosikleti 250-300cc yapılan modifikasyon işlemlerin aynısı bunada yapılıyor fakat iyi bir usta tarafından yapılmassa çöplük olur bu Faswind200R lar oynamaya gelmez

Rks Titanic 200 de max kaç gördün hız olarak ?

136 gördüm. Ama yokuş aşağı.

bence 140 görmesi gerekiyor. düz yolda 130 u görebilir bir makine. benim ve eski ustanın hatalarından dolayı çıkamıyorum bu hızlara.

@Mehmet bizim motoru biliyor musun ?

ben motoru cc olarak yükseltmek istiyorum, 300 veya 325 cc yaptırmak istiyorum. İşinin ehli bir usta bulduğumu düşünüyorum ama hala aklımda sorular var.

250 cc yaptırsam idare eder ama 325 cc olduğunda daha keyifli olacağına eminim. Bu seferde ( 325 cc yaptırırsam ) çok çabuk bozulup elimde kalacağı hissi var ?!

modifiye işine girmeden önce kar zarar hesabı iyi yapılmalı, beklentiler ve olusabilecek terslikler iyi analiz edilmeli, tabi kullanım ömrüde unutulmamalı
ufak bir hatırlatma :)

:cat:

bizim motorlar için CG değil GS motor diyorlar ( broşür vs de öyle geçiyor ) bu anlamda sordum daha çok

valla gs leri bilemiycem ama aşarı yüklenmelerde motor ömrü cok kısalıyor, gs dediğin egzantirik zincirli modeller oluyor galiba
cg de itecekli. ama modifiye sistemi yapılma tarzları aynı

valla gs leri bilemiycem ama aşarı yüklenmelerde motor ömrü cok kısalıyor, gs dediğin egzantirik zincirli modeller oluyor galiba
cg de itecekli. ama modifiye sistemi yapılma tarzları aynı

325 cc olunca 1 sene binebileceksem 250 cc ile en az 3 sene binerim gibime geliyo. bu değil, sonraki sezona kadar gitmesi lazım bu makinenin :)

o yüzden şimdi 250 cc düşünüyorum. diğer yaz ise 350 cc bile yaptırabilirim :)

325 cc olunca 1 sene binebileceksem 250 cc ile en az 3 sene binerim gibime geliyo. bu değil, sonraki sezona kadar gitmesi lazım bu makinenin :)

o yüzden şimdi 250 cc düşünüyorum. diğer yaz ise 350 cc bile yaptırabilirim :)

işin ehli biri bir günde bitirir, yeterki motoru daha önce acıp tanımıs olsun.

buda benim cg

62804304.jpg

bunlarda iş üstündeki hallerim :)

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-85.html

136 gördüm. Ama yokuş aşağı.

bence 140 görmesi gerekiyor. düz yolda 130 u görebilir bir makine. benim ve eski ustanın hatalarından dolayı çıkamıyorum bu hızlara.

@Mehmet bizim motoru biliyor musun ?

ben motoru cc olarak yükseltmek istiyorum, 300 veya 325 cc yaptırmak istiyorum. İşinin ehli bir usta bulduğumu düşünüyorum ama hala aklımda sorular var.

250 cc yaptırsam idare eder ama 325 cc olduğunda daha keyifli olacağına eminim. Bu seferde ( 325 cc yaptırırsam ) çok çabuk bozulup elimde kalacağı hissi var ?!

Sizin motorlar Egzantrik Zinciri İle Çalışıyor Şiş Yok sizin motosikletlerde eğer tam olarak işi bilmeyen birine yaptıramassan o motosikletten Hayır Gelmez Egzantrik zinciri ile çalışan motosikletler Oynanmaya Gelmez. Yapılmazmı Yapılır. Ancak 300cc yapacağın zaman piston-segman-silindir-üst kapak-krank Vs. bunları temin etmen lazım Ankara Gibi Bir yerdede bu işi yapacaklarını zannetmiyorum sat bunu daha yüksek cc motosiklet al derler Gaziantep,Adana,Kilis,Hatay Gibi yerlerde bu işi bilen çok kişi var Bende Gaziantep'liyim :)

Sizin motorlar Egzantrik Zinciri İle Çalışıyor Şiş Yok sizin motosikletlerde eğer tam olarak işi bilmeyen birine yaptıramassan o motosikletten Hayır Gelmez Egzantrik zinciri ile çalışan motosikletler Oynanmaya Gelmez. Yapılmazmı Yapılır. Ancak 300cc yapacağın zaman piston-segman-silindir-üst kapak-krank Vs. bunları temin etmen lazım Ankara Gibi Bir yerdede bu işi yapacaklarını zannetmiyorum sat bunu daha yüksek cc motosiklet al derler Gaziantep,Adana,Kilis,Hatay Gibi yerlerde bu işi bilen çok kişi var Bende Gaziantep'liyim :)

Ankara da değil, Antalya da yaptıracağım :)

burdan Antalya ya 600 km yol yapacaz 2 kişi :)

Ankara da 1 tane usta yaparım dedi ama parçalar tam olması lazım felan filan, yok dedim, kalsın.

Antalya daki usta da hepsi var, malzeme de bilgi de.

teşekkür ederim ;)

250cc ideal ama 300-325-350cc yapmamanı öneririm şase kaldırmaz okadar gücü zamanlar çatlamaya başlar o şase 200cc için ideal ha ama 250cc yi kaldırabilir. ama daha fazlasını kaldırmaz ortadan 2 ye ayrılır şase.

250cc ideal ama 300-325-350cc yapmamanı öneririm şase kaldırmaz okadar gücü zamanlar çatlamaya başlar o şase 200cc için ideal ha ama 250cc yi kaldırabilir. ama daha fazlasını kaldırmaz ortadan 2 ye ayrılır şase.

şase nin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama katılıyorum dediğinize. ( 5 ayda 11 000 km yol yaptım, o yüzden iyidir diyorum. ve motor keeway in. rks, keeway logolarını sökmemiş hatta )

300 cc üzeri düşünmek bu motora fazla gelir.

varsa hatta 275 yaptırayım diyorum. Sınır olmuş olsun :)

Bizim burda RKS Titanic 150 Var benle kafa kafaya gidiyor anlamadım nasıl gittiğini o yüzden sordum ben sana RKS Titanic 200 İle En Fazla Kaç Km hız yaptın Diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar