Dostum ybr çok kaliteli bi makina. Kalite bakımından Fastwınd ile karşılaştırılması çokta doğru olmaz. Fakat performans olarakta ybr den çok çok daha iyi. Şöyleki ybr ile tek kişi max 85 km hızla depo üzerine yatarak ulaşılabilen rüzgarlı yolda ben 120 ie yanından yatmadan geçebiliyorum. Normal kullanımda normal insanda 2,8 -3,1 arası yakıyor 100 km de. Ben o değerleri göremedim o başka. Benim motorda bende normal değiliz çünkü.:queen: Artçılı kullanımda gücü çok daha iyi hissedebiliyorsun. Kamyon sollarken 90 km hızda dip gaz yaptığında 120 yi kadranda hemen görürsün. 160 km hızı gördüm. İspatlamak için videosunuda çektim. http://www.youtube.com/watch?v=dHhfBD8fteo
Piyasada temiz ikinci elleri var. Bulabilirsen sağlam makinadır. Yolda bırakmaz. Tavsiye ederim.
Esasında Şuan Mondial 100 MFH Cup'um Var Çıkardığı Sorunlardan Dolayı Lanet Ettim Çinliye Binmem Bir Daha Dedim, Ancak YBR Uzun Yolda Hız Olarak Sıkıntıya Düşürecek Gibi. Kilom 78 Boyum 1.78 Hani Şöyle Uzun Yolda Hızımı 100 - 110'a Sabitleyip Rahatça Gideceğim Bir Motor Arıyorum Desem Yalan Olmaz. Mondial Drift Almayı Planlıyordum Lakin 100 Km'de 3.5 Litre Gibi Yakıt Tüketimleri Var Biraz Sıkıştırınca ve Bu Yakıtın Karşılığını Vermiyor, Haa Fastwınd 200R Karşılığını Versin Yaksın Ona Amenna Derim.
160 Değil 140 Bile Görse Ağzımdan Girer Burnumdan Çıkar
Peki Yedek Parça Bulunabilirliği ve Fiyatları Nasıl ? Fastwınd Durduk Yerde Enteresan Sorunlar Çıkaran Bir Cihazmı Yoksa Yağını - Suyunu Koyarsam Sorunsuz Binermiyim ?
Dip Not: Alacağım YBR Eski Kasa Yuvarlak Far Olacak Yeni Kasa ESD Değil.
Son düzenleme: