kuba fastwind 200 r

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şuan sitede hiç alana denk gelmedim fena motor değil diyorlar KUBA dan herkes memnun yani..eğer alırsan olumlu olumsuz tüm yönlerini bizlede paylaşırsan memnun oluruz şimdiden hayırlı olsun.

kuba hiç kullanmadım ama kullanan kişilerin yaptıkları yorumların bir çoğu olumlu. motorda yakışıklıymış bu arada. kuba marka farklı model kullanan arkadaşların yorumlarını araştır. genel olarak markanın kalitesi hakkında fikir verir. sonuçta her ne kadar ucuz olursa olsun benzer markaların bazı modellerindeki kalite iyi oluyor. Örn: Kanuni windy gibi.

Mersin İl Temsilcisi
ADIN CEPCELL OLABİLİR AMA BURASI DA MSN SAYFASI DEĞİL.
ESKİ KATILIMCILARDAN OLMANA RAĞMEN VE BU SİTEDE TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA UYULMASI ÖZELLİKLE VE BASTIRA BASTIRA SÖYLENDİĞİ HALDE NEDEN SMS VEYA MSN DİL FORMATINDA YAZIYORSUNUZ.
O FORMLARDA BİLE OLSA, NEDEN TÜRKÇEYİ KATLEDİYORSUNUZ. YAZMAKTAN İMTİNA ETTİĞİNİZ HARFLER SİZİ YORUYORSA DİĞERLERİNİ NEDEN YAZIYORSUNUZ....

LÜTFEN TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM:wiinkk::rendeer:

bu arada o motora 3700+plaka ve ruhsat çok fazla.

git kredi çek 4000 tl ye honda cbf250 al. aksi halde hem bu motorun taksitlerini öderken, öteki taraftan başına açacağı en başta akü masrafı vs ile de başa çıkmaya çalışacaksın.

tecrübeye güven ve inan :)

slm arkadaşım!Kuba motoru türkiyede son dönemlerde girdi ve iyi tutulan bir çinli!
Bir ÇİN' li daima Bir ÇİN' li dir
sözümle yola cıkarak (ki bu benim görüşüm senin görüşünede saygım var bende şu an bir çelik sahibiyim çinli bilgimden yola çıkarak söylüyorum) o parayı vereceksen YAMAHA YBR 125 alabilir ; http://www.yamaha-motor.com.tr/tr/products/motorcycles/125cc/ybr125.aspx yada honda cbf 150 www.honda.com.tr/ alabilirsin ve bakımlarını 4x4 lük yaptırdığın kadar ömrün yettiğince binersin ve motorunun adı HONDA ve YAMAHA olur +++ havanı atarsın.Çinlilerde olan sorun çok fazla ve can sıkıcı olduğundan 5,000 km den sonra heryeri sallanır dükülür parana yazık olur!Ben bir sonraki motorumu söylediğim iki motor tercihimden biri olacak!Ben bu iki motoruda araştırdım binen arkadaşlarımda var Konfor rahatlık için honda cbf 150cc diyorlar subablardan gelen şıkırtı sesine katlanırsan ,sert ama sorunsuz bir makina diyorlar YAMAHA ybr 125cc alırsan karar senin bu benim fikrim!İyi araştırmanı tavsiye ederim az para vermiyoruz yoksa!ÇİNLİ PARASI UCUZ OLDUĞU İÇİN ALTERNATİF,
FİYATI JAPONLA AYNIYSA GÖRÜNTÜSÜNE ALDANIP KESİNLİKLE TERCİH EDİLMEMELİDİR!BENDEN TAVSİYE!İyi forumlar...

Son düzenleme:

F54

bu paraya sıfır apachi alınır kaliteli motosiklete binilir sorunlarla uğraşılmaz keyfine bakalır bence bi çinliye 2000 tl den fazla verilmez neden mi eğer 2000 tlden biraz daha paraya mükemmel sorunsuz motosikletler var kalitesi herkez tarafından bilinen 2.eli hareketli olan satarken yarı parasına gitmeyerek senin zarara sokmayacak bi markanın modeline bak çinliye o kadar para verme paranı sokağa atma bence

herkeze merhabalar evet arkadaşlar dediğiniz gibi söylediğiniz paraya ybr 125 cbf 150 vs. alınır fakat unutmayınki bu motor ikisinin de üstünde yamaha yada honda 200 cc lik motoru yapsa sizce ne kadardan piyasaya sürer kıyaslama yaparken bunu göz önünde bulundurmalıyız, ve motoru yakından incelerseniz bir çinli diil de japon kalitesine nekedar yaklaştığını görürüz ben cbf 150 den sonra bu motora bindim ve iyiki almışım diyorum yol tutuşu ve süspansiyonu cbften, mondialin son cıkarttığı mr250 destrodan daha iyi 140 km ye henüz 1000 km olmadan çok rahat görüyo ve sıkıntı yok ben cbflerin hiç birinin 110 km hızın üstüne cıktığını görmedim ama rampalarda çok 1 vitese düştüğünü gördüm kısacası ömür kalitesine sözüm hiç bir zaman olmasada cbf kalıbının motoru diil bence ayrıca cbf 250 kısmına geldiğimizde 2006 model en az 25000 km yapmış bir motora 4000 tl bence daha çok ayrıca yedek parça olayıda fiyatlar yarıyarıya zaten bu fiyata çinliler olduğu için hondaları bu fiyata satmaktalar çinliler piyasaya girmeseydi mobiletlere binerdik 2500 liraya herkese saygılar lastiğiniz her zaman düz bassın

o motoru yakından gördüm. kötü durmuyo ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez piyasada yeni daha. o fiyata onu alacağına tvs ybr cbf flan öneririm.

sizi cezbeden arka diskse.çinlilerin frenleri ne kadar iyi olabilir.. bence berbat olmuş.fakat.Kuba kendini bu motorla bu fiyatla aşmış diyebilirm. ama verilmez..

arkadaşlar, kullanıcılar deneyimlerini paylaşsın lütfen. gücü, maksimum hızı, tam anlamıyla off-road olmasa da hafta sonu yapılan doğa gezilerinde (yine asfaltta tabi) bayır iniş çıkışları, atikliği çevikliği, iki kişiye verdiği reaksiyon... havalar bozdu diye herkes motordan indi galiba :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

başka kullanıcı göremedim ama özellikle 'muratçorumlu' nickli arkadaştan deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum. ilk izlenimlerinin gayet olumlu olduğunu paylaşmış, kullandıkça bu düşüncesi değiştimi yoksa daha da mı kuvvetlendi. özellikle eski bir cbf kullanıcısı olarak yapacağınız mukayeseler de çok önemli olacaktır. bazı arkadaşlar 3000-5000 km sonra vidası somunu gevşemeye başlar, anahtar elinde gezersin şeklinde yorumlar yapıyor. kullandıkça buna benzer bir sorunla karşılaştınız mı. murat bey, sizin verdiğiniz bilgiler ve paylaşacağınız deneyimler ile bahara belki bir 'fastwind 200' fotoğrafı olabilir profilimde:) şimdiden teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar