16/36 dişliler ile aşırı tork kaybı oluştu 4. vites iptal oldu gibi bişey.. dişli denemeleri yapan arkadaşlardan deneyimini paylaşmasını rica ediyorum.16 42 deneyeyimmi tam cuk olurmu sizce?
Önceligim titresim oldugu icin 15-36 benimkisi. 14-36 cuk olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Arkadaşlar, iki motor arasında kaldım, rx9 ve dragon 50, henüz acemi bile değilim,b sınıfı ehliyetim var, yaş 32, 10km civarı mesafedeki işime gitmek için bakımını kendim yaptığım bisikletimin yerine bu 50cc'lerden düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Rx9 da retro tasarım ve 4lü sinyaller. Dragonda ise normal motosikletlerde kullanilan siralamaya sahip vites, devir göstergesi, vites göstergesi var ayrıca biraz daha ucuz. Dragon cikmasaydi tabi ki bende rx9 alacaktim. Ayrica dragon birazcik daha kalipli ve selesi genis.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Cc yukselten arkadaşlar egzozu deistirin veya benim gibi yapın ben araba orta susturucusu taktım. Bu kadar mı farkeder motor çok rahatladı. Isinmasi bile değişti. Kesinlikle egzozu deistirin
Performans olarak herhangi bir fark oldu mu? Birde mümkünse bir foto atabilirmisiniz?