Benim motorda kronik sürekli arıza çıkınca servisle beraber tüm parçaların değişmesine karar verdik.
Elektrik tesisatıyla ilgili her şey ve karbüratör değişecek. Kuba'ya siparişi geçildi.
Şimdi bırak bu motoru başka marka bak diyeceksiniz ama...
50cc benim için yeterli. Ehliyet için ayıracak hiç vaktim yok. B sınıfı olması avantaj.
Hız derseniz yeterli benim için. Zaten güzergahımda 70 km üstü müsaade edilen yer yok.
Çekiş derseniz bence Dragon çekişi son derece yeterli.
Yokuşta kaalkışta dahi birinci vites kullanmak çok nadiren gerekiyor.
50cc de Dragon ve RX9 dışında bacak arası tip bir tek CUB tür var. Ama o da tam bacak arası değil.
Scooter kullandığımda ayaklar yanda olmadığı için çok dengesiz hissediyorum.
Üstelik güzergahımda yokuş aşağı çok dur kalk oluyor ve ayakları çok ama çok yoruyor.
Ağırlık olarak motorun 100 kg altı olması zaten olmazsa olmazlarımdan.
Hülasa şu an için Dragon ve RX9 dışında bir seçeneğim yok.
Dünyada çok çeşitli 50cc ler var. Yamaha, Honda ve Kawasaki'nin bacak arası modelleri mevcut.
İlerleyen zamanlarda bu markalar gelirse o zaman değiştirmeyi düşünebilirim.
Şu an için bendeki şansızlığı motorun tüm aksamlarınınn garantiden değişimiyle gidermek
en mantıklısı görünüyor. Bu nedenle henüz ayıplı mal seçeneğimi kullanmayacağım.
İlerleyen günler ne gösterir bilemiyorum...
Elektrik tesisatıyla ilgili her şey ve karbüratör değişecek. Kuba'ya siparişi geçildi.
Şimdi bırak bu motoru başka marka bak diyeceksiniz ama...
50cc benim için yeterli. Ehliyet için ayıracak hiç vaktim yok. B sınıfı olması avantaj.
Hız derseniz yeterli benim için. Zaten güzergahımda 70 km üstü müsaade edilen yer yok.
Çekiş derseniz bence Dragon çekişi son derece yeterli.
Yokuşta kaalkışta dahi birinci vites kullanmak çok nadiren gerekiyor.
50cc de Dragon ve RX9 dışında bacak arası tip bir tek CUB tür var. Ama o da tam bacak arası değil.
Scooter kullandığımda ayaklar yanda olmadığı için çok dengesiz hissediyorum.
Üstelik güzergahımda yokuş aşağı çok dur kalk oluyor ve ayakları çok ama çok yoruyor.
Ağırlık olarak motorun 100 kg altı olması zaten olmazsa olmazlarımdan.
Hülasa şu an için Dragon ve RX9 dışında bir seçeneğim yok.
Dünyada çok çeşitli 50cc ler var. Yamaha, Honda ve Kawasaki'nin bacak arası modelleri mevcut.
İlerleyen zamanlarda bu markalar gelirse o zaman değiştirmeyi düşünebilirim.
Şu an için bendeki şansızlığı motorun tüm aksamlarınınn garantiden değişimiyle gidermek
en mantıklısı görünüyor. Bu nedenle henüz ayıplı mal seçeneğimi kullanmayacağım.
İlerleyen günler ne gösterir bilemiyorum...