Kuba Kuba CR1 Supersport

Benim kisa sure de olsa deneyimim vardi sifirdan basliycak biri icin dogru dediklerinjz ama tek silindir oldugu icin çok ucan kacan bisey olmaz diye tahmin ediyorum digerleri de.

CR1 gücüne fiyatına göre bence iyi kaçıyor ama motoru rodaj sürecinde iyi açmak lazım :)

Motoru kısa bi süreligine ilana koymam gerekti. Dunyanin en sacma adamlari beni buldu. Arayip fatura soran taksit olur mu diyen bunlar kirik diyip parça fiyatlarini bana atan fiyattan dus alalim diyen binbir cesit adamla karsilastim. Sanirim iyi niyetimden kimseye hakkim gecmesin diye motorun herseyi soyledim bundan oldu bunlar. Bi daha ayni durum olursa bu kadar iyi niyetli olmamak gerekiyomus bunu anladim. Eylul ayinda yeni lastiklerle devam o zaman :)

Motoru kısa bi süreligine ilana koymam gerekti. Dunyanin en sacma adamlari beni buldu. Arayip fatura soran taksit olur mu diyen bunlar kirik diyip parça fiyatlarini bana atan fiyattan dus alalim diyen binbir cesit adamla karsilastim. Sanirim iyi niyetimden kimseye hakkim gecmesin diye motorun herseyi soyledim bundan oldu bunlar. Bi daha ayni durum olursa bu kadar iyi niyetli olmamak gerekiyomus bunu anladim. Eylul ayinda yeni lastiklerle devam o zaman :)

Ölücüler her zaman vardır almak için değil can sıkıntısını gidermek için ararlar :)

tmp

Herkese merhaba arkadaşlar CR1'i incelemiştim hatta sürdüm de şimdi bir arkadaşa CR1-S almayı düşünüyoruz S modelinin kullanan var mı ?

Herkese merhaba arkadaşlar CR1'i incelemiştim hatta sürdüm de şimdi bir arkadaşa CR1-S almayı düşünüyoruz S modelinin kullanan var mı ?

S modeli daha bir sport tasarıma sahip tek amortisör kullanılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Arka çamurluk değiştirilmiş ve depo yan kapaklarına led eklenmiş tasarım olarak bambaşka bir görüntüye sahip olmuş anlayacağın.

Bu aralar motor fiyatları yüksek sigorta ruhsat gibi indirimler yapıldı yarın öbürgün markalarda indirim yapacaktır. CR1 veya s modelinde indirim olur diye düşünüyorum.

Bu aralar motor fiyatları yüksek sigorta ruhsat gibi indirimler yapıldı yarın öbürgün markalarda indirim yapacaktır. CR1 veya s modelinde indirim olur diye düşünüyorum.

İndirim olursa çok harika olur ama RUHA 125 lansman fiyatıyla geldi diye söylemler var yani onun indirimi bitmeden başka bir indirim yapacaklarını sanmıyorum.

Kısa bir süre sonra devlet gümrük vergilerine %20 gibi bir zam yapacak motosiklet almak gittikçe zorlaşıyor CR1 ve titanic 150-s modellerindeki geçici indirim galiba görüp görebileceğim son uygun fiyatlı motosikletler.

Dediğin oldu ve indirim yaptılar :) Kuba kampanya üstüne kampanya yapıyor bu ara yeni modellerde bol bol artıyor Çita 180-R ve gold efsane olacak gibi görünüyor. CG serisinde balansörlü tek model diye biliyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Devletin bazı ülkelerden ithalat yapan motorsiklet ithalatçılarına koyduğu %20 ilave gümrük vergisini fiyatlara yansıtmadan bir formül bulur inşallah Kuba. Ben RKS kullanıyorum, kim çan çin çon deyip aşağılarsa onu tokatlarım. Çin malı motorlar olmasaydı pekçok kişi ekonomik nedenlerden ötürü motora başlayamayacaktı.

Devletin bazı ülkelerden ithalat yapan motorsiklet ithalatçılarına koyduğu %20 ilave gümrük vergisini fiyatlara yansıtmadan bir formül bulur inşallah Kuba. Ben RKS kullanıyorum, kim çan çin çon deyip aşağılarsa onu tokatlarım. Çin malı motorlar olmasaydı pekçok kişi ekonomik nedenlerden ötürü motora başlayamayacaktı.

Çok haklı bir noktaya değindin Çan Çin Çon demedikleri her marka Çin'de üretim yapıyor. Kuba Rks Mondial üretimini burada yapıyor diye gösteriyor bir çok modelde bakalım %20 ek gümrük vergisi gelince o hondacılar nereye kaçacak.

Bağlantı yerleri birbirinden farklı olduğu için takamazsın. Çok güzel bir görüntüsü var Kuba'nın benelli'den sonra tasarımları değişti biraz.

Aynen dostum Kuba'dan ziyade rks'nin tasarımları çok güzel oldu italyan çizgileri çok açık bir şekilde belli oldu.

Aynen dostum Kuba'dan ziyade rks'nin tasarımları çok güzel oldu italyan çizgileri çok açık bir şekilde belli oldu.

S modelinin önümüzdeki yıllarda yüksek cc olarak gelmesi gerekiyor artık distribütör olan firmalara %20 ek gümrük vergisinden sonra kuba rks mondial gibi markalar yüksek cc makine getirmeye başlayacaklar.

Dediğin oldu ve indirim yaptılar :) Kuba kampanya üstüne kampanya yapıyor bu ara yeni modellerde bol bol artıyor Çita 180-R ve gold efsane olacak gibi görünüyor. CG serisinde balansörlü tek model diye biliyorum.

Baktım sahiden 180-R Gold modelinde balansör varmış. Bir de 6 vitesliymiş, olacak şey değil. Bunları apaçi motoru olarak görürüm normalde ama özelliklerini duyunca benim bile ilgimi çekti. Bu arada motor 189 cc. Beygir gücü çok değil 13 BG fakat 189 cc olduğundan torku güzeldir. Benimkini satıp bunu alsam mı diye düşünmeye başladım.

tmp

Baktım sahiden 180-R Gold modelinde balansör varmış. Bir de 6 vitesliymiş, olacak şey değil. Bunları apaçi motoru olarak görürüm normalde ama özelliklerini duyunca benim bile ilgimi çekti. Bu arada motor 189 cc. Beygir gücü çok değil 13 BG fakat 189 cc olduğundan torku güzeldir. Benimkini satıp bunu alsam mı diye düşünmeye başladım.

Makina 100 kg falan o yüzden beygir gücü yeterli fazlası zarar zaten torkunun yüksek olması çok muhtemel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar