Bende drift vardı onu satıp bunu aldım eğer bulabilseydim bunun yerine TVS APACHE alacaktım fakat bulamadım.
Ayrıca motorun fiyatı 3500'E çekilecek KUBA tarafından 100/70 ihtimal bayilere gelen bilgiler böyle çoğu bayi fiyat düşürdü.
Cbr 250 yr niyetlenmiştim ilk önce. 250 cc motor yakit ve vergi avantaji, enjeksiyon teknolojisi, 6 vitesli en ideal motordu ama bir yilda iki katı zam yapıldı. Sonra dedim araba parasina 250 lik motorami vereyim dedim vazgeçrim. Sonra motor sevgim yinedepreşti. Dedim o zaman küçük cc li ucuz alternatiflere bakayim. Baktim bajaj pulsar diye bir model gelecekmiş geldi geldikten sonra tam niyetlendim onada zam geldi. İyice gıcik oldum. Tam hanimi ikna ediyorum zam geliyor. Sonta hadi şekilli çin olsun dedim mondial zone 180 e bakayim onada bu ay zam geldi.... RKS logik 150 scotura kaydim onada zam geldi. Simdide cr1 e niyetlendik bakalim ne olacak. Durum böyle butunu bölemiyorum yarımı yiyemiyorum galiba. Verdiğin bilgiler için tşkkür ederim demirkask. Mobilden yazdiğim için biraz karışık bir metin olmuş olabilir affola...