300 km gittim, en uzun... Önceki sayfalarda yazıyor; bulup okumak isterseniz...
Para ayarlayamıyorum ah bi ayarlasam grenajli motor alacağım da
300 km gittim, en uzun... Önceki sayfalarda yazıyor; bulup okumak isterseniz...
İlk motosikletimle ben de aranızdayım. Üye olmadan önce bütün yazılanları okudum. Memnun olmayan kimse yok. Benim de ilk motosikletim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ancak şimdilik işimi fazlasıyla görecek gibi görünüyor. Tabi henüz rodaj bitmediği için tam olarak da olayın farkında değilim. Tecrübe kazandıkça daha farklı olacak galiba.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürmen dileğiyle. Motosikleti taksitli mi yoksa peşin mi aldın birde ne kadar ödeme yatın totalde
Rakaful, koruma demiri taktırdınız mı? Hayırlı olsun tekrardan...
Bugün benimki ilk bakımına girdi. Motul yağ, buji değişimi, karbüratör temizliği ve ayarı, zincir temizleme yağlama ve gerginlik ayarı gibi birçok işlemden geçti. 150 tl tuttu.
Servisten çıktığında sanki farklı bir makine kullanıyordum. Bunu olumlu anlamda söylüyorum. Kaliteli malzeme kullanmanızı tavsiye ediyorum. Makineyi daha çok severek kullanırsınız.
Hayırlı olsun hocam nice binler bakımlaraustanız hava ayarı yaptıysa motor düzelmiştir.
Hocam bu motorda yakıt filtresi var mı bilmiyorum. Yoksa taktırmanızda fayda var. Karbüratörünüz çabuk kirlenmesin.
Allah razı olsun düzeldi ki ne düzeldi.Karbüratörün havasını aldı. Ekstra bir ayar yapmadı ama makine kendine geldi. Yakıt filtresi yok galiba Serhat. Fazladan takılıyorsa olabilir. Gerçi ben yakıtı hep bilindik yerlerden alırım ama yine de takılabiliyorsa takmak lazım.
https://m.n11.com/motosiklet-scoote...MI6bmo-KiG3gIVRqoYCh0b1w88EAQYASABEgKxW_D_BwE
Hocam linkteki filtre Türkiyede çok pahalı. Çinden toptan alırsanız daha ucuza geliyor
Filtreyi depodan karbüratöre gelen yakıt hortumuna cırt kelepçe ile bağlayabilirsiniz.
Her nereden yakıt alırsanız alın mutlaka kirleniyor. Hatta depo pas yaparsa karbüratör pas tanecikleri ile tıkanıyor. Tecrübeyle sabittir.![]()
Kaca veriyorsunuz acaba?
Bugün benimki ilk bakımına girdi. Motul yağ, buji değişimi, karbüratör temizliği ve ayarı, zincir temizleme yağlama ve gerginlik ayarı gibi birçok işlemden geçti. 150 tl tuttu.
Servisten çıktığında sanki farklı bir makine kullanıyordum. Bunu olumlu anlamda söylüyorum. Kaliteli malzeme kullanmanızı tavsiye ediyorum. Makineyi daha çok severek kullanırsınız.
Buji değişimi ve bazı ekstralardan benim fiyat biraz fazla galiba. Ama memnun oldum servisten.